Dolar 32,5740
%0.1
Euro 34,9757
%0.42
Altın 2.419,780
%-0.14
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP ŞİŞLİ’DE HEDEF “10 BİN YENİ ÜYE”

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2020 - 10:06

MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Tellioğlu ve Eren Can Şah Günay, MHP Şişli Ülkü Ocakları Başkanı Ersoy Seçginli, MHP Şişli Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Şişli Mahalle Başkanlarının katılımı ile ‘ŞİŞLİ’DE HEDEF 10 BİN YENİ ÜYE’ tanıtım toplantısını ‘BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ’ sloganıyla gerçekleştirdi.

 

Toplantıda Şişli’de hedef 10 bin yeni üye tanıtım videosu izlendikten sonra açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmasında “İlçe kongremiz sonrası İl Başkanlığımızın kongresini gerçekleştirip 14. Mart 2021 tarihinde Büyük Kurultayımızı yapacağız. “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” diyen Milliyetçi ülkücü hareketin lideri Genel Başkanımızın emrinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bu sebeple ‘Şişli’de 10 Bin Yeni Üye’ kampanyamızı an itibari ile başlatıyorum. Şişli’de insanımıza tek tek dokunacağız. İlk önce aile, akraba, eş ve dostlarımızı partimize kazandırılacak, ardından tüm Şişli’de dalga dalga büyüyerek yeni 10 bin üyeyi partimize kazandıracağız. İnşallah birlikte çok daha güçlü olacağız. Sizlere çok güveniyorum. Hepinizin üzerine düşeni fazlası ile yapacağından en ufak bir şüphem yoktur. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. Ayrıca İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Açıkgöz ise yeni yapılacak üye kayıtlarının yapılış prosedürünü slayt gösterileri eşliğinde tüm teşkilata anlattı.

 

Toplantıda kapanış konuşmasını İl Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Tellioğlu gerçekleştirdi. Tellioğlu konuşmasında MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ün selamlarını getirdiğini, Şişlinin İstanbul için önemli bir yere sahip olduğunu, Şişli ilçe başkanlığının böyle bir çalışma başlatmasından İstanbul İl Başkanlığı olarak çok memnun olduklarını ve hedefledikleri üye sayısına ulaşacaklarını temenni ettiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.