Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP ŞİŞLİ İLÇE BAŞKANI TUNCER YILMAZ'DAN ANLAMLI ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 15.09.2020 - 16:08

Bu anlamlı ziyarette MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz’a, Belediye Meclis Üyesi Mürsel Katar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyarette MHP Şişli İlçe Yönetim Kurulu’nu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Önder Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Şimşek, Muhasip Üye Mehmet Tomris, Yönetim Kurulu Üyeleri Mizbah Baker ve Ali Işık’tan oluşan heyet ağırladı. Dernek Başkanı Önder Çelik, bu ziyaretin kendisini ve diğer gazilerimizi çok mutlu ettiğini vurguladı.

 

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz “Şehit ve Gaziler Haftası sebebiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Önder Çelik ve yönetim kurulunu, oradaki gazilerimizi ziyaret ettik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sabırlar diledik. Büyük ceddimiz Ertuğrul Gazi’dir, evladı Gazi’dir, Mustafa Kemal Gazi’dir. Türk milleti gazi bir millettir. Gazilerimize ne yapsak yetersiz. Onlar bize emanettir. Bu kapsamda emanet zayi edilmeyecektir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.