Dolar 32,5237
%0.11
Euro 34,9146
%-0.16
Altın 2.438,690
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP BAYRAMPAŞA’DAN GAZETECİLERE JEST

  • İstanbul Gündemi
  • 22.10.2020 - 12:09

Milliyetçi Hareket Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’ndan gazetecilere jest… Göreve yeni gelen MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Yeşil, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 21 Ekim Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü, yerel basın mensupları ile bir araya gelerek kutladı.

 

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı İbrahim Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri ile yerel basın mensupları katıldı. Başkan Yeşil, toplantı sonunda gazetecilere gül vererek bu anlamlı günü kutladı.

 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Yeşil, “Biz 15 Temmuz sürecinden sonra milli hafıza üreten bir hale geldik. Sanki ülkenin beyni alındı yerine yeni bir hard disk kondu, işlemler değişti. Ülkenin rotası değişti. Bu açıdan baktığımızda herkesin bir siyasi görüşü var ama gazeteciliğin bir adabı var. Haberi doğru vermek, -kimsenin hakkında girmeden, yorumlarda hakaret etmeden, haberi küçümsemek veya abartmak yerine haberi yaparken ana konuyu çok iyi algılayıp anlamak lazım. Bunda da en doğru sistem haberi kaynağına sormak. Biz her türlü sorularınıza cevap vermeye hazırız. Bana kızıp haber yapabilirsiniz ama benim üzerimden partime yanlış haber yapmak kul hakkına girmek demektir” dedi.

 

‘VİLLA VERSELER OTURMAM’

 

Bayrampaşa’yı çok sevdiğini belirten Yeşil, “Bayrampaşa’nın her kesimiyle, her safhada, içtimai hayatta birlikte olmaya gayret gösterdik, göstereceğiz. Bizim ortak paydamız Bayrampaşa’dır. Ben burada doğdum, büyüdüm. Bana Sarıyer’de villa verseler, gidip de oturmam. Buranın her semtini, her sokağını başka bir semtte göremiyorum. Yeni dönemde mahalle başkanlarımızı burada her hafta eğitime tabi tutacağız. Genel Başkanımızın sözlerini ben defalarca okuyorum. Ülkenin iç ve dış politikası ile ilgili, koyduğu hedeflerle ilgili sözlerini dikkatle okuyunca, daha sonra haklı olduğunu görüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.