Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MERAL AKŞENER TUZLA’YI ZİYARET ETTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 15.01.2021 - 09:58

Bir kadın esnafa ziyaretlerini gerçekleştirmeye nasıl karar verdiğini anlatan Akşener; ‘Baktım ki bir yün yumağıyla dolaşılıp geziliyor, o gün karar verdik, Anadolu’yu ilçe ilçe gezmeye’ dedi.

‘BİR YÜN YUMAĞIYLA DOLAŞILIP GEZİLİYOR’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugünkü durağı Tuzla ilçesinin Kalekapı mevki oldu. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı İhsan Önder Albayrak, İl ve İlçe yönetiminin yanında çok sayıda vatandaş Meral Akşener’e eşlik etti. Esnaf ziyaretleri sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, bir elektronik eşya dükkanını işleten kadın esnafla diyaloğu, kısır döngü siyaseti oldu. Akşener konuşmasında, “Bir gün bir kaç gazeteci bana şunu sordu; X kişisi, Y kişisine şunu dedi. Y kişisi de X kişisine şunu söyledi, siz buna ne diyorsunuz? Bana ne bundan. Baktım ki bir yün yumağıyla dolaşılıp geziliyor. O gün karar verdik, Anadolu’yu ilçe ilçe gezmeye” diye yanıt verdi.

Sokakta, mağaza ve dükkanlardaki esnaflarla bir bir konuşan Akşener, sohbet ettiği herkesten Covid-19 sonrası yaşanan ekonomik sıkıntıları dinledi. Akşener, daha sonra programın ardından halkı selamlayarak Tuzla’dan ayrıldı. 

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.