Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9730
%0
Altın 2.447,820
%0.48
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MELİSA ASLI PAMUK, KIRMIZI ODA'DA

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2021 - 12:17

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, otuz beşinci bölümü ile 30 Nisan Cuma akşamı TV8’de olacak.

35. Bölüm Özeti:

Yüreğini dağlayan aşk acısının çaresini arayan Mitra Şerifi (Melisa Aslı Pamuk), İran’ın önde gelen ailelerinden birine mensup babası ile Türk annesinin yollarının kesişmesiyle başlayan sırlarla dolu hikâyesini Doktor Hanım’la paylaşır.

İranlı bir baba ve Türk bir annenin kızı olan Mitra’nın hayatı; Tahran, Berlin, Paris ve İstanbul dörtgeninde geçmiştir. Felsefe eğitimi alırken aynı zamanda konservatuvara devam eden Mitra, pek çok özelliğinin yanında profesyonel olarak kanun çalmaktadır.

Mitra’nın kliniğe gelmesiyle gelişen olaylar Doktor Hanım’ı olduğu kadar izleyiciyi de derinden etkileyecek ve hikayesindeki gizem çözüldükçe sakladığı büyük sır izleyicide  şaşkınlık yaratacak.

Vahit (Uğur Yücel) hissettiği yalnızlık duygusunun ardından karşısına bir mucize gibi çıktığını söylediği aşkını nasıl terk ettiğini dile getirir. 

Sadi (Erkan Petekkaya), Hamdi ile giderek güçlenen ilişkisini ve hayatının dönüm noktası olan karşılaşmayı Doktor Hanım’a heyecanla anlatır. 

KIRMIZI ODA’

Gerçek Hayattan Gerçek Hikâyeler 30 NİSAN CUMA AKŞAMI saat 20:00‘daTV8’de.

Oyuncular: Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı

Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt

Yönetmen: Cem Karcı

 

Hande Yöremen - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.