Dolar 32,4660
%-0.06
Euro 34,7823
%-0.54
Altın 2.439,150
%0.12
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MELEK ARICI, GELECEK PARTİSİ’NDE

  • İstanbul Gündemi
  • 23.10.2020 - 16:53

Genel Başkanlığı’nın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı ve ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdüren Gelecek Partisi, İstanbul’da da oldukça hareketli günler geçiriyor.

 

Daha önce uzun yıllar AK Parti bünyesinde çeşitli siyasi görevler alan ve geçtiğimiz aylarda partisinden istifa eden Melek Arıcı, Gelecek Partisi’ne katıldı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun tensibiyle partinin Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Arıcı’nın mazbatasını, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ve İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Toğay verdi.

 

MELEK ARICI KİMDİR?

 

Melek Arıcı 1994’te İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu. Aslen Rize Güneysu‘lu olan Melek Arıcı, Beylerbeyi İlköğretim Okulunda eğitim hayatına başladı. Cumhuriyet KML’de Grafik Tasarım bölümünde eğitimini tamamladı. 2012 Yılında birçok kamu kuruluşunun reklam ve tasarım Projelerinde görev aldı. Aynı yıl içerisinde AK Parti Üsküdar’da siyasete adım attı. 8 Yıl boyunca farklı görevlerde yer alarak siyasi başarısını sürdürdü. Siyasi faaliyetlerini devam ettirirken özel bir firmada hukuk alanında bilirkişi ve yönetici asistanlığı yaptı. İş hayatının yanı sıra birçok sosyal projede yer alan Melek Arıcı, unutulmaya yüz tutmuş sanatımız olan Bitkisel sepet örücülüğü eğitmenliği ile faaliyetlerini sergi ve topluluklarda göstermiştir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.