Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Medyum Ali Gürses Vefk Çalışmalarını Anlatıyor

  • İstanbul Gündemi
  • 08.06.2021 - 13:12

medyum ali gürses hoca

Son zamanlarda herkesin adını sıkça duyduğu, kimi zaman çeşitli amaçlar ile medyumlara başvurarak yaptırdığı vefk işlemleri her geçen gün daha fazla popüler hale geliyor. İnsanların manevi dünyaya olan ilgisinin artması ile birlikte popülerleşen bu çalışmalar kimi zaman kişilerin hayatını değiştirebilecek kadar etkili olabiliyor.

Türkiye’de de oldukça yüksek talep gören bu uygulamaların başarılı olabilmesi için mutlaka yüksek bir bilgi birikimi gerekiyor. Medyum Ali Gürses gibi bu alanın önde gelen medyumları tarafından yapılabilen vefk çalışmaları, Türkiye’den dünyanın tüm ülkelerine ulaşabiliyor.

Vefk Çalışmaları Her Kültürde Popüler

Vefk ile ilgili açıklamalarda bulunan Medyum Ali Hoca, bu çalışmaların sadece doğu kültürlerinde değil, Avrupa ve Amerika’da da fazlasıyla popüler olduğunu belirtiyor. O bölgelerin kültüründe ve inançlarında vefk işlemleri olmasa da aynı temellerin herkes için geçerli olduğunu, manevi dünyanın her yerde hissedildiğini belirten Medyum Ali Gürses, pek çok yabancının da vefk yaptırdığını söylüyor.

Özellikle son zamanlarda Avrupa’da fazlasıyla popülerleşen vefk işlemleri, bölgede yaşayan gurbetçilerin etkisiyle daha fazla tanınıyor. Vefk yaptıranların aldığı olumlu sonuçların çevreleri tarafından fark edilmesi, bu işlemlerin araştırılmasına ve herkesin ilgisini çekmesine yardımcı oluyor.

Metafiziğe İlginin Artması Vefklerin Tanınmasını Sağlıyor

Vefkler genelde dini bir temel ile bağdaştırılıyor olsa da aslında gözle göremediğimiz metafiziksel alemlerin bir parçası olarak görülüyor. Medyum Ali Gürses, vefk yapımında havas gibi islami ilimlerin temel alındığını belirtiyor. Batı ekollerinde bu tarz ilimlere pek fazla rastlanmıyor olsa da etkisi kişilerden bağımsız olarak, dünyanın her yerinde aynı şekilde görülebiliyor.

İnsanların her dönem bilinmeze olan ilgisinin yüksek olmasının bir sonucu olarak vefklere olan talep de artıyor. Özellikle, son dönemlerde mistik olayların çoğalması, insanların manevi dünyayı daha yakından tanımak istemesiyle bir şekilde vefklerle yolları kesişiyor.

Medyum Ali Hoca, daha önce vefk konusunu hiç duymamış kişilerin bile son dönemlerde bu tarz çalışmalara yöneldiğini belirtiyor. Doğru yapılması halinde insanların hayatını değiştirebilecek kadar etkili olan bu uygulamaların ilgi görmesi, medyum hocaların da fazlasıyla talep almasına neden oluyor.

Vefklerin Yapımı Uzmanlık Gerektiriyor

Medyum Ali Gürses, vefk yapımında çok farklı ilimlerin gücünden ve bilgisinden yararlanılması gerektiğini belirtiyor. Karmaşık işlemler olan vefklerde, başta havas olmak üzere ledün, kimi zaman astroloji gibi ilimlerden bile yararlanılabiliyor.

Hangi amaçla yapıldığına bağlı olarak vefkin yapılış yöntemi değişkenlik gösteriyor. Sadece yapılma amacı değil, aynı zamanda vefkin yapıldığı kişinin enerjisi de nasıl bir uygulama tercih edileceğini belirleyen etmenler arasında gösteriliyor. Tüm bunlar ve çok daha fazlası nedeniyle vefklerin doğru yapılabilmesi için mutlaka profesyonel bir medyumla çalışılması gerekiyor.

Medyum Ali Hoca, tarih boyunca her dönem kullanılmış olan bu ilmin, günümüzde de medyumluk mesleğinin temsilcileri tarafından en iyi şekilde yapıldığını, insanların manevi dünyadan faydalanabilmesi adına uygulandığını belirtiyor.

Medyum Ali Gürses Hoca ve çalışmaları hakkında daha detaylı bilgi kendi sitesi olan medyumali.com‘dan edinilebilir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.