Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi’nden yüzde 100 burs imkânı

  • İstanbul Gündemi
  • 14.12.2021 - 20:46

Veli ve öğrencilerin bir kurs merkezinden beklentileri analiz edilerek hizmete açılan Ataşehir‘de açılan Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi’nde 6-7-8-9-10-11 sınıflar için 25-26 Aralık’ta saat 10-13-16 saatleri arasında gerçekleştirilecek Bursluluk Sınavı’nda başarılı olan öğrencilere yüzde 100’e varan indirim yapılacak.

Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi’nin kurucusu Mehmet Erdoğan ve Kurum Müdürü Psikolog Deniz Polat gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

ERDOĞAN: ‘‘BİR MARKA OLUŞTURMAK İSTİYORUZ’’

2021 yılı için herhangi bir kâr amacı ve kar beklentilerinin olmadığını söyleyen Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi Kurucusu Mehmet Erdoğan, ‘‘Biz bu seneyi yatırım amaçlı düşündük. Önümüzdeki döneme ilişkin çalışmalar yapıyoruz. Bu ayın sonunda 25-26 Aralık’ta bursluluk sınavı yapacağız. Bu sınav Covid-19 salgını sürecinde eğitimin sekteye uğraması nedeniyle ders eksiği olan öğrenciler için büyük bir fırsat. Bu bursluluk sınavına girecek öğrenciler için bir burs çalışması yaptık. Eğitim kadromuz çok iyi, alanında uzman öğretmenlerle hizmet veriyoruz. Hocalarımızı çoğu okudukları üniversiteden dereceyle mezun olan öğretmenlerimiz. Bu sen biz bir marka oluşturalım dedik, kaliteli bir eğitim verelim dedik, çok seçici davrandık. Şu anda 25 öğrencimiz var, bu sene 50 öğrenciye ulaşıp önümüzdeki seneye daha yüksek kapasiteye ulaşmayı hedefliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

POLAT: ‘‘ÖĞRENCİ VE VELİLERE UMUT SATMIYORUZ’’

Eğitimde plan ve programlı olmanın başarının temel unsurlarından olduğunu kaydeden Kurum Müdürü Psikolog Deniz Polat, Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi’nde öğrenci ve velilere umut satmadıklarını söyledi. Polat şöyle devam etti: ‘‘Bizim için dürüstlük önemli biz burada umut satışı yapmıyoruz, yapabileceğimiz şeyleri söylüyoruz. Öğrencilerimizle olabildiği kadar ilgilenmeye çalışıyoruz.

Buradaki öğretmen arkadaşlar benim yıllarca birlikte çalıştığım arkadaşlar. Artık kitle dershaneciliği öldüğü için bizim için önemli olan nokta şu; öğrencilerimizle birebir ilgilenmek, çünkü anne baba çok fazla ilgilenemiyor. Herkesin uzmanlık alanı var biz de bu alanda iyiysek bize bırakın bunu diyoruz. Veli toplantısı yaparken de çocuk çalışmıyor’ şikâyeti yapmıyoruz. Çalışmak bizim görevimiz zaten bunun için bize gönderiyorlar. Bu velinin hoşuna gidiyor çünkü veli akşam çocuğuyla oturup başka şey konuşmak istiyor.

Öğrencilerin sabah gelip akşam gideceği bir yaşam alanı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu ayın sonunda gerçekleştireceğimiz bursluluk sınavında yüzde yüze kadar bir indirim sağlayacağız. Okumak isteyen ama parası olmayan çocuklarımıza yardımcı olmayı amaçlıyoruz.’’

Düzenlenecek Bursluluk sınavı için 0(216) 492 3434 0(216) 492 3424 0(216) 492 3432 nolu telefonlardan bilgi alınabileceği ya da İçerenköy Mah. Kurtuluş Cad. No:10/A Ataşehir/İSTANBUL adresine başvurulabileceği açıklandı.

2-4-6-8 öğrencilik sınıflarda eğitim veren Marmara Fen Bilimleri Merkezinin faaliyet gösterdiği alanlar şu başlıklar altında toplanıyor.

TYT-AYT HAZIRLIK

12. sınıflar ve mezunlara tüm konular baştan işlenerek sınava hazırlık programı uygulanır. Bu program sınav takvimi dikkate alınarak özel hazırlanmaktadır. Öğrenciler için YKS’de alınan sonuçlar öğrencilerin geleceğiniz etkilediği için son derece önemlidir. Öğrencilerin akademik anlamda eksikleri yapılan çalışmalar ile hesaplanarak eksik olduğu konular üzerine çalışmalar yapılır. Marmara Fen Bilimleri Merkezi’nin hedefleri arasında ilk olarak rehberlik ve koçluk eğitimi sistemi yer alıyor. Marmara Fen Bilimleri Merkezi öğretmenleri, öğrenciler için uygulanan birebir takip programı ile başarıyı garanti altına almayı hedefliyorlar.

Yeni Nesil Eğitim veren Marmara Fen Bilimleri Merkezi kuruluş aşamasında kendisine şu ilkleri belirledi.

LGS HAZIRLIK

İyi bir Üniversite’nin iyi bir liseden geçtiğini önemseyen kurs merkezimiz öğrencileri en iyi liselere yerleştirmeyi kendine bir yol edinmiştir. Bu anlamda hazırlanan akademik program ile öğrenciler sınava hazırlanır.

Ergenlik dönemindeki öğrencilerimiz için özel bir rehberlik ve danışmanlık uygulanır. Birebir koçluk sistemi ile öğrencinin seviyesine göre özel program yapılır.

OKULA DESTEK GRUPLARI

Öğrencilerin hem sınav gruplarına gelene kadar geçen süreci sağlıklı yürütmek hem de okula destek anlamında kursumuzda çalışmalar yapılmaktadır. Bu program ile okul sınavlarında başarılarının arttırılması yanında konuları tam öğrenmeleri sağlanır.

ÖZEL DERS GRUPLARI

Bu alanda öğrencilere eksik oldukları konular ve dersler için özel gruplar hazırlanarak eğitimler verilir.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.