Dolar 32,2540
%-0.01
Euro 34,6822
%-0.08
Altın 2.393,670
%-0.28
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

LİBERAL DEMOKRAT PARTİ BAKIRKÖY KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 13.01.2021 - 11:51

1994 tarihinde Besim Tibuk liderliğinde kurulan Liberal Demokrat Parti’nin Türk siyasi tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirten İstanbul İl Başkanı Serdar Turgut Avcıl, özellikle gençlerin partiye büyük ilgisi olduğunu söyledi.

Parti olarak savundukları liberal doktrinin, toplumun refah ve mutluluğunu en ön planda tutan; devletin mevcudiyetini ise insan refahının ve mutluluğunun temini olarak açıklayan tek doktrin olduğunu belirten Turgut Avcıl, kongrelerinin tamamlanmasının ardından çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Türkiye’nin öncelikle coğrafi konumu nedeniyle de çok önemli bir konuma sahip olduğunu ve yapısı itibariyle de çeşitli etnik ve dolayısıyla, liberal demokrasinin yeşermesi için gerekli çok zengin kültürel özelliklere sahip olduğunun altını çizen Liberal Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Serdar Turgut Avcıl, kongrelerinin hayırlı olmasını diledi.

Kongre sonucu Liberal Demokrat Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı‘na tek aday olan Taha Acet, tüm üyelerin oyunu alarak ilçe başkanı seçildi. Eski genel başkan Cem Toker’in de katıldığı seçimin sonunda konuşan Bakırköy İlçe Başkanı Taha Acet, öncelikle parti içi demokrasiye katkıda bulunmak için oy veren tüm üyelere teşekkür etti.

Kuruluşu eski ama profili genç olan partilerinde, kendilerine kongre organizasyonlarında yol göstererek destek veren herkese ayrıca teşekkür eden Acet, kongre sonrasında hem Bakırköy’deki faaliyetlerinde hem de parti içinde bir yenilik olacağını umut ettiğini söyledi.

SELVİ SARITAÇ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.