Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Leyla Demir’in cesur açıklamaları tepki çekti

  • İstanbul Gündemi
  • 16.12.2021 - 20:10

Depresyona girdiği için bir süre gözlerden uzak kalan Demir, yeni imajı ile görenleri şaşırttı. Milyonlarca kez paylaşılan bir şarkı hazırlayan Leyla Demir’in ünlü televizyoncu Kerem Aydın’ın programındaki cesur açıklamaları ise toplumun pek çok kesiminden ve siyaset cephesinden büyük tepki aldı.

Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN’de her Pazar iki bölüm şeklinde yayınlanan etkileyici, cesur senaryosu ve alışılmışın dışındaki detaylarıyla bu hafta da izleyicileri şok etti. Influencer Leyla Demir’in ünlü futbolcu Emre Kunda ile yaşadığı bir gecenin ardından skandala dönüşen olaylar karşısında verdiği mücadeleyi anlatan dizi, beklenmedik gelişmelerle yine ters köşe yaptı.

Leyla geçtiğimiz haftaki maçta Emre Kunda’nın rakibine attığı golün üzerine tüm stadyum tarafından atılan küfürlü tezahüratların hedefi olmuştu. Bunun üzerine depresyona girerek eve kapanan genç influencer, bir anda kapısını çalan eski bir dost ile bu kez geçmişini ve kararlarını sorgulamaya başladı.

Olayların büyümesi üzerine kendini ve duruşunu herkese anlatabilmek için imajını tamamen değiştiren Leyla, 9 milyon kez paylaşılan “Korkak” isimli şarkısıyla da büyük olay yarattı. Bütün gözler ona çevriliyken, Türkiye’nin önde gelen televizyoncularından Kerem Aydın’ın programına katılan Leyla Demir’in milyonlarca gencin hislerine tercüman olan sıradışı söylemleri toplumdan ve siyasetçilerden sert tepki aldı. Genç kızın aile cephesinde ise hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacaktı.

Bu haftaki bölümlerinde Mehmetcan Mincinözlü ve Mesut Yar’ın konuk oyuncu olarak yer aldığı etkileyici, kısa sürede GAİN izleyicisinin en çok merak ettiği yapımlardan olmayı başardı.

Başrollerini Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani’nin paylaştığı dizinin yönetmenliğini Hande Türkel, yapımcılığını Murat Cemcir üstleniyor. Çarpıcı senaryosu ise Murat Kepez ve Zeynep Koçak imzasını taşıyor.

PAYLAŞILAMAYAN BİR SOSYAL MEDYA HİKAYESİ

Etkileyici, ismi popüler futbolcu Emre Kunda ile bir skandala karışan influencer Leyla’nın, toplum ve basın tarafından linçe uğramasını konu ediniyor. Emre Kunda’nın geri adım atmamasıyla büyüyen olaylarla haksızlığa uğrayan Leyla, yaşadığı linç karşısında korkup geri adım atmayarak kendi bildiği yolu savunuyor ve toplumun ona dayattığı kadın rollerini reddederek kendi tarzında mücadele etmeyi seçiyor.

Haber Merkezi / İstanbul Gündemi

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.