Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kullan At Fabrikası Doğa İle Dost Ürünler Sunar

  • İstanbul Gündemi
  • 01.07.2021 - 17:44

Kullan At Fabrikası.. Her gün daha fazla aktivist ve akademisyen çevre kirliliğine dikkat çekiyor. Yoksul ülkelerde çevre kirliliği görülmezken özellikle Amerika gibi gelişmiş ve Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde plastik kullanımı had safhada görülüyor. Marketlerden alınan sular bir defa kullanıldıktan sonra şişeleri ya çöplere gidiyor ya da geri dönüşüm merkezlerinde toplanıyor. Her ne kadar plastik kullanımını sınırlandırsak ve tek kullanımlı ürünleri hayatımızdan çıkarsak da market alışverişlerinden geriye koca bir çöp yığını kalıyor. Tüketicinin aklına bir çok soru geliyor acaba evlerimizde neler yapabiliriz? Daha az plastik kullanarak ve karbon izimizi düşürerek geleceğimizi kurtarmamız mümkün mü? Artık evlerde plastik atıklar ve cam atıklar daha fazla ayrıştırılıyor. Tüketici bu malzemelerin bir maliyeti olduğunu anladı ve deterjan kapları olsun, yoğurt kapları ve içecek şişeleri olsun evin bir köşesinde biriktirilip o şekilde çöpe atılıyor. Daha sonra bu ayrıştırılmış malzemeler tesislerde en iyi şekilde geri dönüşüme kazandırılabiliyor.

 

Tüketicilerin merak ettiği diğer bir konu ise tek kullanımlık ürünlerin ‘0 atık’ kapsamında nasıl değerlendirileceği. Plastik bir bardak veya gıda saklama kabı hayatımızın farklı alanlarında kullanımı çok gerekli olabiliyor. Örneğin saha çalışması yapan insanların mesela yol çalışanları, şantiye personeli, inşaat işçileri, tarım ve belediye çalışanları için normal yemek yeme koşullarını sağlamak imkânsız ya da çok zahmetli oluyor. Diğer yandan kısıtlı mesai saati içerisinde iş yerinde yemek yapmak servisi temizliği maliyeti yüksek oluyor. Bu hızlı döngünün içinde kullan at ürünlerin hayatımızdan tamamen çıkarılabileceğini düşünmüyoruz. Bunun yerine sağlıklı ve tamamen geri dönüştürülebilir ‘ kullan at ’ ‘tek kullanımlık’ gıda saklama, taşıma ve servis ürünleri iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. 

 

Kullan at ürünler arasında kraft çanta, pet plastik bardak, plastik çorba kaseleri en çok tercih edilen ve aranan ürünler olarak başta geliyor.

 

Yenilikçi çözümler, çevre dostu ve sağlıklı ambalaj tedarikçiliğinde bir ilke imza atan kullanatfabrikası.com ‘da tam bu noktada tüketicilere destek sağlıyor. Sağlıklı kullan at gıda saklama, taşıma ve servis çözümlerini ‘ İster bir kutu İster bir koli ’ sloganıyla pazarlayan firma her türlü ihtiyaca cevap verebiliyor. Siteden alışveriş yapmak isteyenler geniş ürün yelpazesinden ihtiyacına uygun toptan ya da perakende ürün satın alabiliyor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.