Dolar 32,1979
%-0.01
Euro 35,0439
%0.11
Altın 2.528,710
%1.12
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Koray Aydın 2 gün boyunca Beylikdüzü’nü adım adım dolaştı

  • İstanbul Gündemi
  • 27.06.2021 - 00:03

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar’ın ev sahipliğinde 2 gün süren programda İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pandemi sürecinde çok sıkıntılı günler geçiren esnafın sorunlarını dinleyen Koray Aydın ve beraberindeki heyet daha sonra Beylikdüzü OSB Yönetimi’ni ziyaret ettik.

ENFLASYON KARŞISINDA MAAŞLARI ERİYEN EMEKLİLER DERT YANDI

Ardından Emekliler Lokali’nde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Partili heyet vatandaşların dertlerini dinledi. Emekliler maaşlara yapılan zammın enflasyon karşısında eriyip gittiğini belirterek Koray Aydın’a dert yandı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çelik’i makamında ziyaret eden İYİ Partili heyet bir süre ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Daha sonra Beylikdüzü’nü sokak sokak dolaşan Koray Aydın ve İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’na üye partililer esnafla sohbet edip ikram edilen çayı içti.

İYİ Partili heyetin ilk günkü programı Beylikdüzü’nde faaliyet gösteren başarılı sanayi gruplarından Sanica Grubu’nu ziyaretiyle son buldu.

ESNAFLA ÇAY İÇİP İŞ ADAMLARININ ŞİKÂYET VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

İkinci gününde ise Birlik Sanayi Sitesin’de sanayicilerle kahvaltıda buluşan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve partililer, yuvarlak masa toplantılarıyla sanayicileri dinleyip, taleplerini, eleştiri ve önerilerini dikkatle not aldı.

Daha sonra Beylikdüzü İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Koray Aydın ardından Gürpınar Trakyalılar Derneği, Tarihi Çınarlı Kahvesi ve Gürpınar Köy Meydanı’nı ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Son olarak Beylikdüzü Öğretmen Evi’nde vatandaşlarla buluşan Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun Beylikdüzü’ndeki 2 günlük programı sona erdi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.