Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KAĞITHANE’DE SİYASİLERDEN DOSTLUK MESAJI

  • İstanbul Gündemi
  • 21.10.2020 - 10:39

İstanbul’da gelecek dönem seçim faaliyetlerine hız kesmeden devam eden iki parti nezaket ziyaretinde bir araya geldi. Kağıthane’de Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı, İYİ Parti yönetimi ile bir araya gelerek gündeme dair istişarede bulundu.

 

Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Av. Burak Diyarbakırlıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Serap Eser, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gelecek Partisi ekibini, İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanı Suat Salter ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

 

İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette iki başkan, ülke gündemi ve Kağıthane’ye ait sorunlara ilişkin bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Görüşmeden sonra ziyarete dair bir açıklama yapan İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanı Suat Salter, “Gelecek Partisi‘nin değerli ilçe başkanı Sayın Av. Burak Diyarbakırlıoğlu bizlere ziyarette bulundular. Ülke gündemi ve Kağıthanemizin sorunlarına dair istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.