Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KAĞITHANE ZABITASINA ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

  • İstanbul Gündemi
  • 19.02.2021 - 13:12

Başarı belgesi takdimi belediyenin meclis salonunda gerçekleşirken; Kaymakam Mustafa Koç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin zabıtalarla bir araya geldi.

Başkan Öztekin programda yaptığı konuşmada zabıta memurlarına hitaben; ‘‘Pandemi sürecinde yeri geldi yaşlı vatandaşlarımızın evlerine kadar yemek götürdünüz. Market ihtiyaçlarını karşıladınız. Maaşlarını çekip kendilerine teslim ettiniz. Sokağa çıkma kısıtlamasındaki çocuklarımızdan doğumgünü olanlara pasta alarak süprizler yaptınız. Maske, mesafe ve temizlik denetimleri yaparak halk sağlığının korunmasına destek oldunuz. Pandeminin en yoğun olduğu dönemde en ön saflarda bu mücadeleye ortak oldunuz.Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnşallah gayretlerimizle bu zor günleri de en kısa sürede atlatacağız‘‘ diye konuştu.

Vefa Sosyal Destek Grubu‘nda görevli Zabıta Müdürü, zabıta amirleri ve zabıta memurlarından oluşan 50‘ye yakın kişi, başarı belgelerini Kaymakam Mustafa Koç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin‘in elinden aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.