Dolar 32,5557
%0.03
Euro 34,8752
%0.03
Altın 2.432,640
%0.1
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İyilik yolunda vefat eden 4 İHH gönüllüsü gözyaşlarıyla uğurlandı

  • İstanbul Gündemi
  • 28.11.2021 - 20:40

Hayatlarının baharında geçirdikleri elim kaza sonucunda vefat eden İstanbul Genç İHH Başkanı ve Türk Telekom Veri Mühendisi Kağan Talip Tığlı, Genç İHH Lise Sorumlusu Murat Can Kaya, Yedihilal Teknoloji Takımları Sorumlusu Yusuf Taha Göktaş ile Baykar Uçak Mühendisi ve İHH Gönüllüsü Tarık Kesekçi, kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

CENAZELER İSTANBUL, ZONGULDAK VE NEVŞEHİR’DE DEFNEDİLDİ

İstanbul Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazlarının ardından Kağan Talip Tığlı, Karacaahmet Mezarlığı’na; Murat Can Kaya ise Bağcılar Kirazlı Mezarlığı’na defnedildi.

Yusuf Taha Göktaş ise memleketi Zonguldak Ereğli Kepeztepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kepez Mahalle Mezarlığı’na defnedildi.

Tarık Kesekçi de yine memleketi Nevşehir H. Rasim Uzer Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel Mezarlığı’na defnedildi. Türkiye’nin çeşitli illerinde de yine 4 genç için gıyabi cenaze namazları kılındı.

CENAZELERE ÜST DÜZEY KATILIM

İstanbul’daki cenazelere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, milletvekilleri, belediye başkanları, Fatih Müftüsü Hüseyin Baş, çok sayıda STK temsilcisi, vefat eden gençlerin aileleri, İHH yöneticileri ve gönüllülerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Zonguldak’taki Yusuf Taha Göktaş’ın cenazesine İHH yöneticileri, Yedi Hilal Derneği Genel Başkanı Salim Sarıyıldız, siyasi parti temsilcileri, ailenin yakınları ve sevenleri katıldı. Nevşehir’deki Tarık Kesekçi’nin cenazesine ise Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, İHH yöneticileri, Baykar çalışanları, sevenleri ve ailesi katıldı.

YETİMLER, BİR KEZ DAHA YETİM KALDI

Gençlerin vefatlarının ardından ortaya çıkan detaylar, yürekleri bir kez daha dağladı. Kendisi de yeni baba olan Tarık Kesekçi’nin İHH Yetim Sponsorluk Sistemi’ne kayıtlı 3 yetimi olduğu ve bu çocukların aylık masrafını üstlendiği ortaya çıktı. Yine Kağan Talip Tığlı’nın da yaklaşık bir yıldır bir yetime sponsor olduğu öğrenildi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.