Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ Parti Maltepe’den vatandaşlara ‘Maltepe Meydanı Yayalaştırma Projesi’ müjdesi

  • İstanbul Gündemi
  • 17.09.2021 - 15:22

16 Eylül 2021 Perşembe günü gerçekleştirilen İBB Meclisi’nde, Maltepe İlçesi, Bağdat Caddesi-Atatürk Caddesi kesişimi altgeçit projesine ilişkin 1/5000-1/10000 Ölçekli NİP-UİP tadilatı gündeme gelmiş ve İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar’ın direktifi ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Uluer Kaya’nın takibiyle konu gündeme getirildi.

“Maltepe Meydanı Yayalaştırma Projesi” olarak da bilinen ve birkaç gün önce İBB Ulaştırma Komisyonu’na ulaşan proje, bir diğer İYİ Parti Meclis Üyesi Suat Sarı’nın sunumu ve diğer üyeleri bilgilendirmesine müteakiben, İBB Meclisi kararıyla kabul edildi.

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’ndan yapılan basın açıklaması ‘‘Maltepe Meydanı Yayalaştırma Projesi”nin İBB Meclisi’nde kabul edildiği kamuoyuna duyuruldu.

Kuruluşundan bu yana farklı iftiralara maruz kalan ve bir demokrasi mücadelesi veren İYİ Parti’nin 2019’da gerçekleşen yerel seçimlerde ülkenin kötüye gidişatının durdurulmasında büyük rol oynadığı ve demokrasiyle birlikte millete hizmet ülküsünü yerine getirebilme fırsatını elde ettiği belirtilen basın açıklamasında ‘‘2019 yerel seçimlerinin ardından hiçbir görüş, siyasi parti, inanç ve mezhep ayırt etmeksizin, bağlı bulunduğumuz ilçelerde ve kentlerde milletimize hizmet etmek için var gücümüzle mücadele etme kararı aldık. Bizim mücadelemiz, yalnızca doğrudan hizmeti sağlayabilme değil; milletin taleplerini kamuoyu önüne taşıma ve meselenin ilgili kurumlarca halledilmesi için toplumsal talepleri aktarma misyonunu da taşımaktadır.

Farklı konu başlıklarında gördük ki; bizim yalnızca dinlediğimiz sorunlar, ülkedeki iktidarı elinde tutan parti ve diğer ilgili kurumların temsilcileri tarafından anında hallediliyor. Biz bundan hiçbir zaman rahatsızlık duymadık. Önceliğimiz, her zaman vatandaşımızın sorunlarının giderilmesidir.

Millete hizmet yolunda tıkanıklığa ve sorunların halledilememesine yol açacak hiçbir faaliyetin içinde olmayacağız. Ayrıca, gerek ilçe belediye meclisinde gerekse İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde, Maltepe’miz için her türlü mücadeleyi vermeye de devam edeceğiz. Nitekim mücadelemizin en büyük kazanımlarından birini, Maltepe’nin yıllardır devam eden sorunlarından birini gidererek gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

BAŞKAN BAYRAKTAR’IN DİREKTİFİYLE KONU GÜNDEMDE TUTULDU

16 Eylül’de gerçekleştirilen İBB Meclisi’nde, Maltepe İlçesi, Bağdat Caddesi-Atatürk Caddesi kesişimi altgeçit projesine ilişkin 1/5000-1/10000 Ölçekli NİP-UİP tadilatı gündeme geldiği ve İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar’ın direktifi ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Uluer Kaya’nın takibiyle konunun gündemde tutulduğunu kaydedildi.

“Maltepe Meydanı Yayalaştırma Projesi” olarak da bilinen ve birkaç gün önce İBB Ulaştırma Komisyonu’na ulaşan proje, bir diğer Meclis Üyesi Suat Sarı’nın sunumu ve diğer üyeleri bilgilendirmesine müteakiben, İBB Meclisi kararıyla kabul edildiği İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.

‘‘DAİMA MİLLETE HİZMET YOLUNDA MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

İBB Meclisi’nde alınan karar ile Maltepe’nin yıllardır devam eden trafik sorununa yönelik çok ciddi bir çözümün ortaya konulduğunu aktaran İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, ‘‘Yoğun araç trafiği ile beraber insan trafiğinin de oldukça yoğunlaştığı bu hatta, yayaların güvenle ve sıkışıklığa mahal vermeden kullanabilecekleri bir alan da ortaya çıkacaktır. Konum itibariyle araç trafiğinin fazla olduğu bir hat ve güzergâh olması sebebiyle de farklı bağlantı yollarındaki trafik sorununun hafifletilmesi için de bu proje önemli bir fırsattır. İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı olarak, Maltepe’mizin bu sorununa yönelik kapsamlı bir çaba yürütmekten ve bu çabanın sonucunu verdiğini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Daima millete hizmet yolunda mücadele etmeye, gereksiz siyasi polemiklere girmemeye, vatandaşın sorunlarına çözüm üretemeyen kısır tartışmalara dâhil olmamaya devam edeceğiz. İYİ Parti, vatandaşa hizmet yolunda elde ettiği bu fırsatı kullanmaya devam edecektir. Bu kapsamda, konunun en başından beri takipçisi olan İlçe Başkanımız Sayın Yağız Bayraktar’a, İBB Meclis Üyelerimiz Sayın Uluer Kaya’ya ve Sayın Suat Sarı’ya teşekkür ediyor, Maltepe halkı için son gücümüze kadar çalışacağımızın sözünü tekrar veriyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.