Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ PARTİ İSTANBUL'DAN ESNAFA AZERBAYCAN VE TÜRKİYE BAYRAĞI

  • İstanbul Gündemi
  • 29.10.2020 - 15:47

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Eyüpsultan’da kurulan Kızılay Kan Bağışı çadırını ziyaret ederek bilgi aldı. Kavuncu’ya ziyareti sırasında İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ederken, İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Özdemir de kan bağışında bulundu. Vatandaşların ve partililerin yoğun katılım gösterdiği kan bağışı için Kavuncu, “Kan bağışı için toplum olarak bir duyarlılık göstermemiz gerekiyor. Malum Covid-19 salgınından ötürü kan stoklarında da ciddi bir azalma söz konusu. Ayrıca bu süreçte dikkatli olmamız şart. Kızılay yetkilileri de ellerinden gelen gayreti ve özveriyi gösteriyorlar. Biz de İstanbul teşkilatı olarak tam destek veriyoruz” dedi.

 

“BİZDE OLSA BİZDE DE DAĞITIRLAR”

 

Kavuncu, Kızılay kan bağışı çadırını ziyaretinin ardından Eyüpsultan’daki esnafları ziyaret eden Kavuncu, esnafa Türkiye ve Azerbaycan bayrağı da dağıttı. Ekonomideki durgunluğa da değinen Kavuncu, “Bu tabii bize has bir şey değil, bütün dünyada yaşanan bir şey. Bu realiteyi de görmek lazım. Fakat şunu söylüyoruz; ekonomi politikaları iyi yönetilseydi biz bundan bu kadar etkilenmezdik. Almanya’da Gayrı Safi Milli Hasılanın yüzde üçü oranında para dağıtılıyor. Fransa’da da benzer bir durum söz konusu. Bizde olsa dağıtırlar herhalde ama olmayınca dağıtamıyorlar” dedi.

 

AZERBAYCAN BAYRAĞI DAĞITILDI

 

Eyüpsultan esnafının Cumhuriyet bayramı ile birlikte Mevlid Kandilini de tebrik eden ve Türk Bayrağı ile birlikte Azerbaycan Bayrağı da dağıttıklarını ifade eden Kavuncu, “Ermenistan’ın insan haklarını ayaklar altına alan saldırıları sivilleri hedef almaya devam ediyor. Biz buna karşı tepkimizi göstermek ve Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu ifade etmek için Türk bayrağımızla birlikte Azerbaycan bayrağını da dağıtıyoruz. Her zaman biriz ve beraberiz” dedi.

Kavuncu, esnaf ziyaretinin ardından Eyüpsultan Türbesi’nde dua ederek alandan ayrıldı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.