Dolar 32,5137
%-0.08
Euro 34,9473
%0.34
Altın 2.435,870
%0.52
Bist-100 9.794,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY VE ÜMRANİYE’DEN ORTAK AŞURE ETKİNLİĞİ

  • İstanbul Gündemi
  • 17.09.2020 - 18:02

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, İYİ Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Özkan Öztürk, Ümraniye ve Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları, GİK Üyesi Adayı Dursun Çolak, Ümraniye İlçe Yönetim kurulu üyesi Nimet Özdemir, İl Yönetim Kurulu Üyesi M. Ali Özdemir, yerel basın mensupları ile çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

 

Madenler Meydan’ndaki etkinlikte bir açıklama yapan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Bu bir gelenek haline geldi. Hem arkadaşlarımızla buluşalım hem vatandaşlarla bir araya gelelim ve hayrımız olsun dedik. Geleneklerimizi yaşatalım istiyoruz. Bugün bu etkinliği Ümraniye ilçe başkanlığımız ile beraber gerçekleştiriyoruz. Sağ olsunlar destek oldular. Allah kabul etsin. Ayrıca karavanımızda yarından itibaren Covid-19 hastalığını nasıl yeneriz, eğitici bir çalışma yapıyoruz. Metronun giriş çıkışında, vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için broşürler dağıtacağız. İnşallah iyi olacak” şeklinde konuştu.

 

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam da “Dilaver başkanım böyle bir telifte bulundu. Aşure bizim geleneklerimizdendir. Pandemi hassasiyetimizden ötürü iki ilçenin ortak alanı olan burada gerçekleştirelim dedik. Dilaver başkanıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah yakın zamanda bu Covid-19 hastalığından kurtuluruz. Biz de bu meydanda Çekmeköy ilçemiz ile beraber vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtacağız” açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.