Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ PARTİ ATAŞEHİR’DEN 12 EYLÜL’DE ANMA TÖRENİ

  • İstanbul Gündemi
  • 14.09.2020 - 10:13

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti 1. Bölge Başkanı Ethem Kurnaz, İl Yöneticileri, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar, İlçe Yöneticileri, İlçe Başkanları, İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Oğuz Sarul, çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı organizasyonda, Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Sonrasında ise vatandaşlara helva dağıtıldı.

 

Organizasyon sonrasında sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan Başkan Mert Kar “İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz 12 Eylül askeri darbesi ile asılan 9 fidanımızı anma ve helva dağıtımı organizasyonuna katılım sağlayan İl Başkanımız Sn. S.Buğra KAVUNCU, 1. Bölge Başkanımız Sn.Ethem KURNAZ, İl yöneticileri, İlçe Başkanlarımız, İBB Meclis üyemiz Sn.Oğuz SARUL ve Tüm partililerimize teşekkür ederiz. NE SİZLERİ UNUTTUK NE KARA EYLÜLLERİ‘‘ ifadelerini kullandı.

 

GENÇLİK KOLLARI’NA TAZE KAN

 

Öte yandan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda yeni bir görevlendirme yaşandı. İlçe Başkanı Mert Kar, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Emre Atasayar’ın getirildiğini duyurdu. Başkan Mert Kar “Sevgili Kardeşim Emre Atasayar’ı ilçemizin Gençlik Kolları Başkanı olarak atamaktan onur duydum. Kendisine görevinde başarılar dilerken bir de tavsiyede bulunmak isterim. Bizler bu çatı altında başkancılık değil, abi-kardeş hukukunu ön planda tutmaya özen gösteririz. Kendisinin de bunu en iyi şekilde gerçekleştireceğinden hiç şüphem yok. Emre kardeşime tekrar hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.