Dolar 32,5563
%0.13
Euro 34,8676
%0.59
Altın 2.427,860
%-0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İyi Kalpler Derneği'nden öğrencilere kırtasiye yardımı

  • İstanbul Gündemi
  • 11.09.2021 - 18:26

İyi Kalpler İhtiyaç sahibi aileleri tespit ederek yeni başlayan okul döneminde çocukları çanta, kalem kutusu, kalem, defter, kalemtıraş, silgi gibi ihtiyaçlarını karşılayarak destek oldu.

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin çocuklar için yola çıktığını belirten Dernek Başkanı Adem Dişçi, ‘‘Çocuklar bizim ve ülkemizin geleceği maalesef ki her çocuk eşit şartlara sahip olamıyor iyi kalpler olarak elimizden geldiği kadar çocuğa ulaşmaya çalışıyoruz. Bayrampaşa‘da gerçekten harika bir dayanışma var birçok iyi kalpli insan bize destek oluyor ve daha çok aileye ulaşmamıza vesile oluyor. Allah yardım eden herkesten razı olsun yardımlar geldikçe biz çalışmaya koşuşturmaya devam edeceğiz her zaman söylediğimiz gibi iyilik kazanacak.’’ ifadelerini kullandı.

Derneğin Kadın Kolları Üyesi Nurcan İslamlar ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkan İşçi çocuklara malzemeleri dağıtırken ortak olarak yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandı: ‘‘Çocuklar gülerse dünya güler sloganımızla her çanta verdiğimiz çocuğun yüzünün güldüğünü görmek bize mutluluk veriyor. Bizler İyi Kalpler Derneği ailesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret gösteriyoruz. Bize destek olan herkese teşekkürler.’’

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.