Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ KALPLER DERNEĞİ YÜZLERCE ÇOCUĞU BAYRAMDA SEVİNDİRDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 17.05.2021 - 10:54

Bayrampaşa‘da ihtiyaç sahibi ailelerle yakından ilgilenen İyi Kalpler Derneği, iş insanlarından gelen bağışlarla yüzlerce çocuğun yüzünü güldürdü. Radyocu ve sunucu Kadir Balık’ın katıldığı organizasyonda derneğin kadın kolları, ailelerin kapısını çaldı ve daha önceden belirlenen çocuklara bayramlıklarını hediye etti. Çocuklar bayramın birinci günü dernek yetkililerini karşılarında görünce büyük sevinç yaşadı.

Bu anlamlı organizasyon sonunda Dernek Başkanı Adem Dişçi; “Bizler iyilik için yola çıktık ve gerçekten iyi kalplerden oluşan bir iyilik ordumuz var. İş adamlarımız ve yönetim kurulumuz tarafından yapılan bağışlar sonucunda Ramazan Bayramı’nın 1. gününde yüzlerce çocuğumuzun yüzünü güldürdük. Emek veren ve bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz. ‘‘Çocuklar Gülerse Dünya Güler ‘‘ diyor herkese saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı...

Derneğin Genel Sekreteri İlyas Çağlayan da “Bizler bugün evlatlarımız için yola çıktık. Ev ev gezdik ve onların kalbine dokunduk. Çocuklar her şartta gülmeli, onlar bizim geleceğimiz onlara destek olmalıyız. Ben emeği geçen herkese şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum‘‘ diye konuştu.

Dernek yetkilileri ile birlikte çocuklara bayramlık dağıtan Radyocu Kadir Balık; “İyi Kalpler Derneği, Bayrampaşa‘da ve tüm Türkiye‘de harika işlere imza atıyor. Bizler de onlara destek oluyoruz. Gerek iş adamları arkadaşlarımızla, gerek sanatçı dostlarımızla… Biz her zaman iyiliğin, güzelliğin yanındayız, destekçisiyiz. Bugün bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.