Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ KALPLER DERNEĞİ VE MEDİWORLD TIP MERKEZİ’NDEN SÜNNET PROJESİ

  • İstanbul Gündemi
  • 01.03.2021 - 15:02

İki yıldır Bayrampaşa’da faaliyetlerde bulunan İyi Kalpler Derneği, Mediworld Tıp Merkezinin sponsorluğunda ihtiyaç sahibi çocukları sünnet ettirerek ailelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Bayrampaşa’da ihtiyaç sahiplerine koşan yardımsever Yeşim Akyüz ve Fatih Aydın sürekli destek oldukları bir ailenin çocuklarının sünnet ihtiyacını İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem Dişçi’ye iletti. Dişçi, Mediworld Tıp Merkezi ile iletişime geçtikten sonra ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarını Tıp Merkezi sponsorluğunda Op.Dr.Can Bekar tarafından başarılı bir operasyon ile sünnet ettirdi.

İyi Kalpler Derneğ Başkanı Adem Dişçi de operasyondan sonra emeği geçenlere teşekkür edip, “Bizler Bayrampaşa’da elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibine ulaşmaya çalışıyoruz. İstekleri her ne olursa olsun yapmaya gayret gösteriyoruz. Bir evladımız erkek adam olmak istemiş, biz de bu çağrıya kayıtsız kalamadık ve Bayrampaşa’mızın en nitelikli sağlık hizmetini sunan Mediworld Tıp Merkezi yönetimi ile iletişime geçtik sağ olsunlar kırmadılar ve çocuğumuzun hayalini gerçekleştirdiler. Bu hayra vesile olan Yeşim Akyüz Hanım efendiye ve Mediworld Tıp Merkezine çok teşekkür ederim. İyilik paylaştıkça büyür ve artar. Tüm iyi kalplerden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.