Dolar 32,5801
%0.29
Euro 35,0341
%0.18
Altın 2.460,910
%1.01
Bist-100 9.835,00
%1.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İstanbul’da Dr. Erhan Erol, DEVA’ya ivme kattı, partiye üye sayısını 5 kat artırdı

  • İstanbul Gündemi
  • 12.10.2021 - 23:06

2004-2014 yılları arasında AK Parti’den iki dönem Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı görevinde bulunduktan sonra bir sonra ki seçimde yeniden aday olmayarak bir süre siyasete ara veren Dr. Erhan Erol, hem ekonomi hem de dışişlerinde çok önemli çalışmalara imza atarak sadece Türkiye’de değil dünyada da popülaritesi çok yüksek olan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın teklifini kırmayıp DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda yeniden siyasete ‘merhaba’ dedi.

İL VE İLÇE TEŞKİLATLANMASINA HIZ VERDİ

28 Haziran‘da göreve gelir gelmez bir yandan teşkilatları tanımak için ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Erhan Erol bir yandan da saha çalışmalarına hız verdi.

DEVA Partisi’nin İstanbul’da il ve ilçe teşkilatlanmasına hız veren Erol’un göreve gelmesinin ardından Sultanbeyli, Avcılar, Sancaktepe, Büyükçekmece, Esenyurt ilçelerinin açılışları, Eyüpsultan, Çekmeköy, Küçükçekmece ilçelerinin de kongrelerini DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirilirken Bahçelievler ilçe kongresini de İl Başkanı Erhan Erol ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte düzenlendi.

Gaziosmanpaşa Kurucu İlçe Başkanı İbrahim Giritli, Şişli Kurucu İlçe Başkanı Nil Özsoy, Üsküdar Kurucu İlçe Başkanı Recep Sezer ve Bakırköy İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer’e İl Başkanı Dr. Erhan Erol tarafından yetki belgeleri teslim edildi.

Göreve geldikten sonra gece gündüz demeden İstanbul’un tüm ilçelerini dolaşarak vatandaşların dertlerine DEVA olacak çözümlere odaklanan ve siyaseti ötekileştiren ve ayrıştıran dilden temizlemeyi hedefleyen Başkan Erhan Erol’un parti teşkilatına kazandırdığı ivme meyvelerini 3,5 aylık kısa sürede vermeye başladı.

28 Haziran’da göreve gelmesinin ardından başarılı çalışmalara imza atan Erol, İstanbul genelinde DEVA Partisi’ne üye sayısını 5 kat artırdı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.