Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İKUD GENEL BAŞKANLIĞI’NA YENİDEN NİHAT ATAM SEÇİLDİ.

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2021 - 12:55

İKUD Genel Merkezinde yapılan 2. Olağan Genel Kurulu’nda seçimlerde oy birliği ile yeniden başkan seçilen Nihat Atam, yeni ekibi ile yola devam edecek.

‘GÖKHAN BALCI’DA YÖNETİM KURULU LİSTESİNDE YER ALDI’

Mali bilanço ve İKUD faaliyet raporunun okunması sonrasıyla divan heyetine tek liste sunuldu. Yurttahaber Gazete İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazete Radyo TV ve İnternet Haberciler Derneği Genel Sekreteri Gökhan Balcı’nın da yönetim kurulu listesinde yer aldığı İKUD 2. Dönem Yönetim Kurulu, Yedek Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunu belirledi.

‘YÜZDE 60 ORANINDA DAHA DA GENÇLEŞTİK’

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda bir konuşma gerçekleştiren Nihat Atam, “Genç ve dinamik bir ekip ile sektörün sorunlarına çözüm sağlayacağız” dedi ve devamında ise şu ifadeleri kullandı: “İstanbul Kuyumcular Derneği yeni yönetimiyle yüzde 60 oranında daha da gençleşti ve önümüzdeki dönemde çok daha güçlü bir şekilde emin adımlarla yoluna devam edecek. İKUD öncelikli olarak yurtiçinde oluşturacağı temsilcilikleri kısa süre içerisinde uluslararası arenaya taşıma vizyonu ile yeni döneme hazırdır. Genel kurulumuza katılan ve bizleri yeniden sektörümüze fayda sağlayacak işler yapmamız için Başkan seçme teveccühü gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Görevlerini devreden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyor, yeni arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Genel kurulumuzun ülkemiz ve sektörümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

‘NORMALLEŞME 2022 YILININ ORTALARINDA OLACAĞINI TAHMİN EDİYORUZ’

“Salgın ile tüm dünyada durma noktasına gelen ekonomik sistemi bizlere sorgulattı” diyen Genç: “Sosyal bağışıklığın oluşması ve eski hayatımıza dönmemiz büyük ihtimalle 2022 yılının ortalarına kadar sürecek. Bu süre içerisinde ekonomik dengeleri sıcak takipte tutmak halkımızı sürecin olumsuzluklarından daha az etkilenmelerini sağlayacaktır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.