Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İHH ÜMRANİYE BU RAMAZAN DA GÖNÜLLERE DOKUNDU

  • İstanbul Gündemi
  • 24.04.2021 - 15:13

Yüzün üzerinde ülkede insani yardım, insan hakları ve insani diplomasi alanlarında faaliyet gösteren uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Ümraniye şubesi, Ramazan ayında da yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Vefa sosyal destek grubu koordinesinde yüz kişiyi aşkın gönüllü ekibi ile saha faaliyetleri sürdüren İHH Ümraniye, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte bin 500 aileye gıda kolisi yardımı, 5 bin aileye patates, soğan ulaştırdı.

Vakıf, yetim sponsorluk sisteminde bulunan Ümraniye’deki yetim ailelerine gıda kolisi yardımı ve yetimlere kitap dağıtımının yanı sıra toplamda 100 bin TL nakit yardımı ile 20 bin TL tutarında market kartı dağıtımı gerçekleştirdi.

İHH Ümraniye Şube Temsilcisi Talip Enes, 26 yıldır her Ramazan’da olduğu gibi bu sene de hayırsever vatandaşlar ile el ele verip kimsesizlerin kimi olmaya, ihtiyaç sahiplerinin imdadına yetişmek için çalıştıklarını belirterek, “Ümraniye Ramazan bir başka… Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımız ile etkileşim halindeyiz. Elimizdeki bütün listeleri birbirimize göndererek yardımın ulaşmadığı veya mükerrer olanların önüne geçmeye çalışıyoruz. Bu konudaki ilgilerinden ötürü tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Ümraniye halkına da bizlere göstermiş oldukları teveccühten ötürü ayrıca şükranlarımızı sunarız. İstanbul geneli ile kıyaslarsak İHH Ümraniye’nin halk nezdinde büyük bir karşılığı var. İHH Ümraniye olarak faaliyetlerimize Ramazan ayı boyunca, Ramazan ve Kurban Bayramları’nda da devam edeceğiz” dedi.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.