Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB VE BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ ASFALT SORUNUNU BİTİRDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 13.05.2020 - 17:21
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Beşiktaş’ın yıllardır çözüm bekleyen Zeytinoğlu Caddesi’nin asfalt sorunu çözüme kavuşturuldu.
 
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat “asfaltlama çalışmasının kısa sürede tamamlandığını ve 1 hafta içerisinde çizgileri çekildikten sonra caddenin vatandaşın kullanımına açılacağını” belirtti.
 
Beşiktaş Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek ilçedeki altyapı sorunlarını çözmek için çalışmalarına hız verdi. Çökmeler ve olumsuz hava koşulları nedeniyle uzun zamandır bozuk olan Akatlar’daki Zeytinoğlu Caddesi, Beşiktaş Belediyesi Fen İşleri ekipleri ve İBB ekipleri tarafından asfaltlanarak yenilendi. Yapılan çalışma ile vatandaşlar daha kaliteli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecek.
 
BELEDİYE EKİPLERİ ASFALTI 1 GÜNDE TAMAMLADI 
 
Zeytinoğlu Caddesi’ndeki asfalt sorununun epeyce bir zamandır büyük sıkıntıları olduğunu dile getiren Akatlar Mahallesi Muhtarı Murat Tayfun Kirmanlı “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi el ele vererek bu sorunu çözdüler. Asfaltı 1 günde tamamladılar. Mahallemiz adına hepsine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
BAŞKAN AKPOLAT: “BEŞİKTAŞ’IN SORUNLARINI BİR BİR ORTADAN KALDIRIYORUZ.
Yaşanabilir bir İstanbul ve Beşiktaş için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde ilçemizdeki su baskınlarını önleyecek altyapı çalışmalarıyla sorunları ortadan kaldırıyoruz. Ayrıca Akatlar, Karanfilköy ve Zeytinoğlu Caddesi’nde gerekli asfaltlamayı yapıyoruz.”  diyen Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat sözlerine şöyle devam etti. 
 
 “Zeytinoğlu Caddesi’nin problemi çok büyüktü. Bizim halk toplantılarında vatandaşların sıkça dile getirdiği bir konuydu. Biz de buradan geçerken o sorunu yaşıyorduk. Buranın asfalt sorunu çözülüyor. Birçok noktada altyapı sorunlarımız çözülüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve sizlere bu sorunu öncelediğiniz için Beşiktaş ve mahalle halkı adına teşekkür ediyoruz. Beşiktaş’ın diğer bölgelerinde de altyapı çalışmaları devam edecek. Akatlar Mahalle muhtarımız da burada kendisi bize bu mahallenin durumuyla ilgili yaşanan sorunu sıkça dile getiriyordu. Onların da telkinleriyle bu sorunu önceledik ve bu sorunu çözmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 1 hafta içerisinde caddenin çizgileri çekildikten sonra bitmiş bir şekilde vatandaşların kullanımına açılacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.