Dolar 32,5137
%-0.08
Euro 34,9473
%0.34
Altın 2.435,870
%0.52
Bist-100 9.794,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB Meclisi’nde korku dolu anlar: CHP’li Ali Haydar Kahraman kalp krizi geçirdi

  • İstanbul Gündemi
  • 08.11.2021 - 19:34

İBB Meclis üyesi Ali Haydar Kahraman, meclis görüşmelerinin devam ettiği bir sırada aniden fenalaştı. Baygınlık geçiren Kahraman ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu iyi olduğu öğrenilen Kahraman’ın geceyi hastanede geçireceği öğrenildi. 

Bahçelievler Meclis Üyesi olan Ali Haydar Kahraman, meclis görüşmelerinin olduğu sırada fenalaşarak oturduğu meclis sıralarından yere düştü.  Durumu fark eden diğer meclis üyelerinin fark etmesiyle, salon duşunda bekleyen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.  Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılan meclis toplantısına en yakın olan Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kahraman, müşahede altına alındı. 

Akdeniz Anemisi olduğu öğrenilen CHP’li Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman’ın sağlık durumunun iyi olduğu, gerekli tetkiklerin tamamlanması için de geceyi hastanede geçireceği öğrenildi. 


Meclis toplantısının hemen ardından İBB’li tüm meclis üyelerinin, Ali Haydar Kahraman’ın müşahede altına alındığı Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittiği görüldü.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.