Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

HÜSEYİN BAŞ: 'TÜRKİYE'DE OYUN KURUCU EKSİKLİĞİ VAR, BİZ BUNA TALİBİZ'

  • İstanbul Gündemi
  • 26.08.2020 - 18:36

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve 132 takımın katıldığı turnuva İstanbul’da pandemi kurallarına uyularak başladı. Başlama vuruşunu BTP Lideri Hüseyin Baş yaptı. Hüseyin Baş ortaya koyduğu dinamik performansı ve orta sahada takımı yönetmesi ile de dikkat çekti.

“İstanbul İl Başkanlığımızı, gençlerimizi bir araya getirerek muazzam bir aktiviteye imza attığı için tebrik ediyorum” diyen Baş, “Birlik, beraberlik, kardeşlik tohumlarının atılıp yeşereceği bir aktivite olmasını amaçlıyoruz. Bu bağlamda güçlü yarınlar için uğraşıyoruz. Daha sağlam temellerin oluşması için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Baş şöyle devam etti; “Esasında bu organizasyon bizim yönetim idealimizin bir yansımasıdır. Bizler istiyoruz ki Türkiye‘deki her bir değerin kendi potansiyellerini ortaya çıkarabileceği büyük organizasyonlarımız olsun. Biz bunu kendi parti çatımız altında gerçekleştirmeye başladık. Bağımsız Türkiye Partisi 2002 yılından bu yana geri durmadan seçimlerde kendini göstermiştir. Türkiye’nin her zaman çözüm adresi olmuştur. Dediğim gibi bu organizasyon bizim yönetim idealimizin bir yansımasıdır. Bağımsız Türkiye Partisi iktidarında, vatandaşımız kendi kendini yönetebilmenin gerçekten tadını alacaklar.”

 

“ORTA SAHA OYNAYACAĞIM, ÇÜNKÜ, ÜLKEMİZDE YÖNETİM EKSİKLİĞİ VAR”

 

BTP Lideri Baş, “Halı saha kültürünü Türk gençleri olarak çok özümsemiş insanlarız. Halı sahada önce mevkiler konuşulur, takım toplanır. Biz kendimizi öyle yoktan yere göstermek isteseydik forvet oynayacaktık. Türkiye’nin mevcut yapısını göstermek isteseydik defansa geçecektik. Biz orta sahada oynayacağız. Çünkü Türkiye‘de bir organizasyon eksikliği var, Türkiye‘de oyun kurucu eksikliği var. Türkiye’de takımın geri kalanının yeteneklerini ortaya çıkarabilecek bir yönetim eksikliği var. Biz inşallah bu sahada bunu başlatacağız daha sonra da Türkiye‘nin en yüce makamlarına doğru, bunu devam ettirmek için temelleri atıp hareketimize devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.