Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

HÜSEYİN BAŞ: MİLLİ PARALARLA TİCARET SİMÜLASYONU PROJESİNE BAŞLADIK

  • İstanbul Gündemi
  • 13.10.2020 - 17:25

SİMÜLASYON TÜM HEDEFLERİ TUTTURDU

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin ekonomi tezi olan patenti Prof. Dr. Haydar Baş’a ait Milli Ekonomi Modeli’nde yer alan Milli Paralarla Ticaret’in Dünya’daki uygulanmasının simülasyonunu oluşturmak için büyük bir proje başlattı. Yapay zeka ve birçok farklı algoritmanın kullanıldığı simülasyon tüm hedefleri tutturdu.

SİMÜLASYONUN İLK BÖLÜMÜ TAMAMLANDI

BTP Lideri Baş çalışmaları kapsamında simülasyonun ilk bölümü tamamlandı. Simülasyonun ilk bölümünde Genel Başkan’ın ekibinde; Sabancı Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olan Mühendis Mehmet Emin Mumcuoğlu ve robotik yarışmalardaki başarılarıyla adını çok duyduğumuz Cihan Erdoğanyılmaz yer aldı.

BTP Liderinin büyük bir özveri ortaya koyarak başlattığı çalışmanın ilk ayağı 23.00’de başladı. 05.00’de bitti. Genel Başkan Hüseyin Baş’a, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Yıldız, İsmail Çetin, Abdülkadir Mısır ve İstanbul İl Başkan Vekili Yenal Arman da eşlik etti.  

BAŞ, TÜRKİYE’NİN DE OLDUĞU 10 ÜLKE İÇİN BU SİMÜLASYONA BAŞLADIK

Sunum sonrası kısa bir açıklama yapan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş; ‘’Biliyorsunuz Dünya’da ilk defa Milli Paralarla Ticaret merhum babamın insanlığa armağan ettiği Milli Ekonomi Modeli’nde yer aldı. Bu muhteşem buluş Prof. Dr. Haydar Baş’a aittir. Ben de partimin ekonomi tezi olan bu modelin tüm dünyada hayata geçmesi için ne gerekiyorsa yapacağım. Bu sadece bir başlangıçtır. İçinde Türkiye’nin de olduğu 10 ülke için bu simülasyona başladık. Çin, Rusya ve Hindistan Milli Paralarla Ticaret’e başladı. Fakat sistemin tam olarak uygulanabilmesi için bazı şifrelere ihtiyaçları var. Bu şifrelerin tamamı bende ve partimizdedir. Dilerim ki bir an önce Milli Ekonomi Modeli’ni ülkemizde uygulayalım” dedi.

BTP LİDERİ BAŞ, GENİŞ BİR BEYİN TAKIMI KURDUK

BTP Lideri Hüseyin Baş, “Geniş bir beyin takımı kurduk. Teknolojinin, bilimin bize sunduğu tüm avantajları da kullanarak bunu tüm dünyaya göstereceğiz. Aç bir tane dahi insan kalmasın diye ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.