Dolar 32,5487
%0.03
Euro 35,0081
%0.52
Altın 2.426,200
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

HEKİMLER TÜRK EĞİTİM VAKFI İÇİN SÖYLEDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 17.01.2021 - 20:34

Türkiye‘de ve dünyada daha önce yapılmamış olan bu benzersiz çalışma ile kültür ve sanat faaliyetleri konusundaki yeteneklerini sergileyen 55 hekim, ikinci albümlerinde de dinleyenlere ‘‘müziğin şifa gücü‘‘ ile seslenmeye devam ediyorlar.

Dr. Özlem Kaya’nın öncülüğünde bir araya gelen hekimlerimiz pandemi nedeniyle albüm  çalışmalarını bir yılda tamamlayabilmiştir.

İlki 12 Mayıs 2019 tarihinde yayımlanan ‘’Hekimler Söylüyor’’ albümü yurdun dört bir yanından müziğe gönül vermiş hekimlerin bir araya gelerek oluşturduğu profesyonel bir müzik albümü projesidir. 

Altyapı kayıtları ile birlikte yaklaşık 110 kişilik bir kadro ile 4 farklı il ve 6 farklı stüdyoda gerçekleştirilen albümün sanat yönetmenliğini; Göksel Baktagir ve Selçuk Murat Kızılateş, yapımcılığını Ege Şafak Orpheus Yapım üstlenmiş olup hekimlerin ses kayıtları Bursa’da Stüdyo Orpheus’ta gerçekleştirilmiştir. Stüdyo okumaları sırasında değerli ses sanatçıları Nazire Savram, Özlem Doğuş Varlı ve Sıla Erol hekimlere vokal koçluğu yapmıştır.

Türk müziğinin usta yorumcusu Melihat Gülses konuk şarkıcı olarak projeye destek vermiş ve albümde hekimlerle birlikte iki eser seslendirmiştir.

‘’Hekimler Söylüyor Vol 2 albümünün gelirleri; pandemi süresince yitirdiğimiz değerli hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarının değerli anısına Türk Eğitim Vakfı (TEV) bünyesinde oluşturulan ‘Hekimler Söylüyor’ burs fonu ile geleceğin hekimleri olan kız öğrencilerin eğitimine aktarılacaktır.’’

Hande Yöremen - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.