Dolar 32,5761
%0.28
Euro 34,9512
%-0.06
Altın 2.444,780
%0.35
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Hasan Ofluoğlu ‘Türk Milleti kimseye muhtaç değildir’

  • İstanbul Gündemi
  • 01.05.2022 - 17:04

Raşit Küçük Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programına; İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

“İhtiyaç sahibinin elinden tutandan Allah razı olsun”

Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları, ettiniz duaları kabul etsin. Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Oruç tutmak İslam’ın 5 şartından biridir. Fakat oruç tutmak sadece aç kalmak değil, nefsimizi terbiye etmektir. Biz Çanakkale’de bir kase hoşaf, bir dilim ekmekle savaşanların torunlarıyız. Peygamber Efendimiz varsa fazlasını yoksula dağıtıyor, yoksa sadece hurmayla oruç tutuyordu. Bazı hareketlerimize özellikle Ramazan ayında dikkat etmemiz gerekiyor. Bir ihtiyaç sahibinin elinden tutan, yardım eden herkesten Allah razı olsun. Türk Milleti bu konularda büyük hassasiyet gösteriyor, elinden gelen tüm yardımı yapıyor” diye konuştu.

“Siyasi partilerin görevi market kartı dağıtmak değil”

“Hükümet, yerel yönetimler ‘sen az yardım yaptın, ben daha fazla yardım yaptım’ söylemleri üzerinden siyaset yapıyor” diyen Ofluoğlu, “Vatandaş market kartları, Ramazan kolileri istemiyor. Vatandaşımız iş imkanı, kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyor. İnsanlara yardım kolisi vermek yerine, insanları o duruma düşürmemek lazım. Yapılan yardımlarda da fotoğraf verip, bunun üzerinden siyaset yapmamak lazım. Siyasi partilerin görevi market kartı dağıtmak değil, insanımıza refah bir gelecek sağlamaktır. Türk Milleti kimseye muhtaç değildir. Seçimlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Halkımıza daha insanca bir yaşam sunabileceğimize inanıyorum. Bunu da Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde başaracağız” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.