Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

HANDE KAZANOVA’DAN PANDEMİ HAKKINDA GÖRÜŞLER

  • İstanbul Gündemi
  • 14.09.2020 - 11:17

Ünlü astrolog Hande Kazanova, sonbahara girdiğimiz şu günlerde bizleri bekleyen gelişmeleri paylaştı. Kazanova “Pandemiyle ilgili alanlarda çok dikkatli adımlar atılması gerektiğini ısrarla belirtmiştim. Bu tutulma önümüzdeki 4-5 aylık dönemde çok stresli etkilerin devrede olduğunu bizlere gösteriyordu. 7 Ağustos itibarıyla Güney ay düğümüyle birleşen Galaktik Merkez, türbülanslı ve hareketli piyasaları, altında yükselişleri karşımıza getirebilir. Esas olaylar Eylül sonu ve Ekim ayında bizleri zorlayabilir” dedi.

 

‘BAŞARILARA İMZA ATABİLİRİZ’

 

Dengeyi oturtmanın kolay oyladığını, Ekim ve Kasım aylarında finansal olarak zorlanmalar oluşabileceğini belirten ünlü astrolog, “Jüpiter-Plüton döngüleri her on üç yılda bir gerçekleşirken sosyal ekonomik düzenin tamamen yeniden yapılanacağı bir dönemi temsil ediyor. İlki 5 Nisan’da gerçekleşmişti, ikinci birleşme 30 Haziran’a denk geliyordu. Üçüncü kavuşum 12 Kasım’da gerçekleşecek. Doğru ve etik davranırsak o zaman hem ruhsal hem de maddi yönden büyük  ilerlemeler kaydedebiliriz. Gelecekle ilgili büyük başarılara imza atabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

‘AŞI KONUSUNDA KASIM ORTALARINI BEKLEYELİM’

 

Pandeminin etkilerinin sonbahar aylarında devam edeceğini belirten Kazanova “Henüz ilk dalga kontrol altına alınmış değil. Her geçen gün artan vakalar var. 17 Eylül’de oluşan yeni ay ve sonrası tedavi, aşı alanında önemli gelişmeler yaşanabilir. Bana kalırsa bu tarihlerde bir gelişme olmazsa en başından beri sıkılıkla söylediğim 12 Kasım civarında önemli gelişmeler kaydedilebilir. Kasım ayı bu anlamda önemli olacak” diye konuştu.

 

‘EKİM AYI BİZİ ZORLAYACAK’

 

Hepimizin şu an fazlasıyla COVID-19’a odaklandığımızı ama her geçen gün yeni çeşit virüslerin ortaya çıktığının haberlerini aldığımızı belirten Hande Kazanova “Başından beri söyledim, bu sene bir milat. Yepyeni bir düzene geçmeye hazırlanıyoruz. Aralık sonunda ekonomik, politik, sosyolojik anlamda 20 yıllık bir dönem başlıyor. Ayrıca tam altı tutulma yaşayacağız 2020’de. Önemli gezegen geçişleri ve zorlu gezegen görünümleri doğal afetler, depremler, tsunami, tufanlar, yıkıcı rüzgarlar, hortumlar, yangınlar, volkanik hareketlenmeleri tetikleyecek. Özellikle Ekim - Aralık ayları doğal afetlerin hızlanacağı zamanlar. Ekim ayının başında bir dolunay, ortasında bir yeni ay, sonunda 31 Ekim’de bir dolunay daha yaşanacak. Manyetik enerji dalgalanmalarının yüksek olacağı Ekim ayı hem ekonomik ve toplumsal konuların hem de doğal afetlerin devreye girmesiyle bizi zorlayabilir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.