Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

YUSUF ERCİYAS 'TARİHSEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ'

  • İstanbul Gündemi
  • 17.04.2021 - 18:42

Tarihi anlamda kendine has bir kurumsal kimliğe sahip olan Hamidiye Su’yun projeleri hakkında bilgi aktaran Yusuf Erciyas, “Tüm çalışmalarımızı, bu tarihi misyonu kapsamlı bir şekilde analiz ederek organize ediyoruz” dedi.

 

Yazarımız Abdullah Ağırkan’a geleceğe ilişkin projelerini ve misyonuna ilişkin bilgi aktaran Hamidiye Su AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Erciyas, “Biz göreve geldiğimiz günden itibaren, kurumsal yapıya ve şeffaflığa özellikle değer verdik” dedi. Kurumun tarihsel bir yapıya sahip olduğunu da hatırlatan Erciyas, Hamidiye Su’yun geleceğe ilişkin projelerinde özel sektörde edindiği tüm birikimlerini kullanacağının altını çizdi.

“ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

“Tarihsel kurumların yöneticilerinin, bu tarihsel misyonu toplumsal çıkarlar doğrultusunda organize etmekle mükelleftir” diyen Erciyas, göreve geldiğinden itibaren en çok kurumsal şeffaflığa değer verdiklerini vurguladı. Hem CHP içerisinde üstlendiği görevlerle ve hem de özel iş yaşamında edindiği deneyimlerini, İBB Hamidiye Su Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasının ardından fazlasıyla hayata geçireceğini ifade eden Erciyas, önümüzdeki süreçte önemli projelere imza atacaklarını söyledi.

YUSUF ERCİYAS KİMDİR? 

Aslen Sivaslı olan Yusuf Erciyas, 1976 yılında İstanbul‘da doğdu.  Liseyi Kazım İşmen Lisesi‘nde tamamlayan Erciyas, Sakarya Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Mahalli İdareler ve Şehircilik Yüksek Lisans mezunu olan Yusuf Erciyas, 17 yıllık profesyonel iş hayatında Orjin Basın Yayın, Koç Allianz Genel A.Ş, daha sonra kendi şirketinde uzun süredir yöneticilik  organizasyon ve çeşitli kademelerde çalıştı.

17 yaşından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi‘nin çeşitli örgütlerinde görev alan Erciyas, ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi, Hükümet ve Liderlik Okulu‘nda (Siyaset Okulu) programını da tamamladı. Pek çok dernek ve sivil toplum kuruluşunda aktif görevler üstlenen Erciyas, Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kongresi‘nde Parti Meclisi‘ne aday olmuştu.

HABER MERKEZİ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.