Dolar 32,4960
%-0.14
Euro 34,9480
%0.34
Altın 2.427,630
%0.18
Bist-100 9.795,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

GÜMÜŞHANE DERNEKLER FEDERASYONU KONGRE KARARI ALDI

  • İstanbul Gündemi
  • 15.02.2021 - 18:10

Eyüpsultan Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek kongre için konuşan Federasyon Başkanı Vahit Olgun, önce katılımcılara teşekkürlerini sunarak, “Gümüşhane sevdamız, Gümüşhane tutkumuz” diyerek cümlelerine şöyle başladı:

‘GÖNÜLDEN İSTEDİĞİMİZ ÜYE OLAN HERKESİN ADAY OLMASIDIR’

Olgun: “Değerli arkadaşlarım; Covid-19 tedbirleri kapsamında İçişleri bakanlığımızın kongreleri ertelemesi dolayısıyla yapılamayan 7. Olağan kongremizi herhangi bir erteleme olmaması durumunda 21 Mart Pazar günü gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili derneklerimizin delege vermesi süreci de başlamış oldu. Sürecin gidişatına göre adaylığımız hususunda istişarelerden sonra gerekli açıklamayı yapacağız. Gönülden isteğim federasyona bağlı derneklerimize üye olan herkesin aday olmasıdır ancak kanunlar gereği derneği tarafından delege olarak federasyona bildirilen arkadaşlarımız aday olabilir.” dedi.

‘BİZE VE HEMŞEHRİLERİMİZE YAKIŞANI YAPMAK ZORUNDAYIZ’

Bildiğiniz üzere federasyonumuzun 5. Olağan kongresinde yönetimin delege sayılması ve derneklerden gelen üye sayılarından fazla delege olması gibi gerekçelerle yaşanan mahkeme sürecinde bizzat şahsımın mahkeme tutanağına da geçtiği üzere bu kongrede tüzük ve kanunların uygulanacağı garantisini vermiştik. Bu durum dolayısıyla kurucu üyeler hariç üye olduğu dernekten ismi gelmeyen hiçbir kimse delege olmayacaktır. Biz bize ve hemşerilerimize yakışanı yapmak durumundayız. Olağan  genel kurulumuz, tüm hemşehrilerimizin  katılımıyla gerçekleştirilecektir. Şimdiden sonucun ülkemiz ve İstanbul’da bulunan hemşerilerimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum' diye konuştu.

Toplantıda alınan karar gereği Olağan  Genel Kurul Toplantısı  21 Mart 2021 Pazar günü saat 10:00’da,  Çoğunluk sağlanamaması halinde ise 28.03.2021 tarihinde  aynı yer ve saatte yapılmasına, gündemin ise aşağıdaki gibi olmasına karar verildi.

KARARA BAĞLANAN GÜNDEM MADDELERİ ŞÖYLE;

1 - Açılış Yoklama 2 - Saygı duruşu İstiklal marşı 3 - Divan heyetinin oluşumu 4 - Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması müzakeresi ve ibrası 5 - Denetleme Kurulu raporunun okunması Müzakeresi ve ibrası 6 - Seçim, Yeni Yönetim ve denetim kurullarının belirlenmesi 7 - Dilek ve temenniler 8 - Kapanış.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.