Dolar 32,3768
%0.18
Euro 35,0120
%-0.15
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Görme engelli öğrencilere destek için tek yürek oldular

  • İstanbul Gündemi
  • 29.09.2021 - 21:05

Adana eski Valisi İlhan Atış ve Musevi Temsilcisi Simon İş’in açılış kurdelasını kestiği GÖZDER’in kermesine, CHP İlçe başkanı Celal Sevinç, yönetimiyle birlikte katılırken, Ak Parti Kadın Kolu ve yönetimi de katıldı. MHP İlçe Başkanı Turgut İnan’da, Milletvekili Arzu Erdem ve yönetimiyle kermese katılanlar arasındaydı. 

3 gün süren kermese birçok siyasi partinin il ve ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TÜM GELİRİ GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE VERİLECEK

Yiyecekten giyeceğe, süs eşyasından, çocuk eğitim setlerine ve hatta tohum fidesine kadar farklı ürünlerin satışa sunulduğu kermesin tüm gelirini görme engelli öğrencilere burs olarak verileceklerini söyleyen GÖZDER Başkanı Ali Varlık, “Yeter ki Kalpler Kör Olmasın” sloganlarıyla görme engelli bireylerin yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Gözder Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, ‘Çorbada benim de tuzum olsun’ diyerek, öncelikle bağışçılarına ve 3 gün süren kermeslerine yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara etti.

Selvi Sarıtaç / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.