Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

‘GÖNÜLLÜ KAHRAMANLAR’ SERTİFİKALARINI ALDI

  • İstanbul Gündemi
  • 19.11.2020 - 15:41

Namık Kemal Mahallesi’nde arama kurtarma eğitimlerine katılan Doğal Afetler ve Yoksullukla Mücadele Eğitim Derneği üyesi 29 gönüllüye, Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

 

Afetlerin dünyanın gündeminde olduğu gibi Türkiye’nin de gündeminden düşmediğini belirten Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Deprem artık Türkiye’nin gerçeği haline geldi. Depreme alışmak için ne yapmak lazım. Bilgiye sahip olmak lazım. Hem binalar konusunda hem yollar konusunda hem yapılan bütün kamu binaları konusunda. O bilgiler fizik, kimya, biyoloji ve matematikten geçiyor. O matematiğe göre de hareket etmek gerekiyor. Japonlar bunu beceriyorsa, başarıyorsa biz niye başarmayalım. O zaman deprem öldürmez, eksik bilgiyle yapılan binalar öldürür. Bizim planlamayla alakalı problemimizi çok acilen bitirmemiz lazım” dedi.

 

İzmir depreminde görev alan başta arama kurtarma ekipleri olmak üzere tüm kurumlara teşekkür eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, arama kurtarma eğitimlerine katılan gönüllülere sertifikalarını verirken, İzmir depreminde görev alan arama kurtarma görevlilerine ise plaket takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.