Dolar 32,5237
%0.11
Euro 34,9146
%-0.16
Altın 2.438,690
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

GÖKSU ‘BÜFECİ’ DEDİ, YUMRUKLAR KONUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 17.09.2020 - 18:15

İBB Meclisi’nde AK Parti Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu’nun İYİ Parti‘li Meclis Üyesi Ali Kıdık’a “Büfeci” hitabı ortamın gerilmesine neden oldu. Karşılıklı laf atmalar bir süre sonra yumruk yumruğa kavgaya döndü. 10 dakika ara verilen toplantı sonrası, Ali Kıdık tartışma sırasında sarf ettiği maksadını aşan sözleri nedeniyle özür diledi.

 

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu, önceki oturumda İYİ Parti‘li Meclis Üyesi Taylan Yıldız‘a mecliste yaptığı İstanbul metrolarında internetin kullanılması için valilikten izin beklendiğine ilişkin konuşması sırasında cevap verirken ‘İnternetçi Arkadaş’ ifadelerini kullanmıştı.

 

Taylan Yıldız’ın sosyal medya profiline ‘İnternetçi Arkadaş’ ifadelerini eklediğini ve bu ifadelerinden rencide olmuş gibi bir tavır takındığını, bundan dolayı da kendisi ile konuştuğunu söyleyen Tevfik Göksu, “Şimdi Güngören Meydanı‘na büfe koyan büfeci arkadaş şöyle bir tweet atmış Tevfik Göksu ‘özür diledi.‘ İspatlamazsan alçağın ta kendisisin” deyince ortam gerildi.

 

Karşılıklı laf atmaların devam ettiği mecliste, birbirinin üzerine yürüyen üyeler, pandemi kurallarını unuttu, yumruk yumruğa kavgaya tutuştu.

 

Meclise ara veren Başkan Vekili Zeynel Abidin Okul, grup başkan vekillerini odasına çağırdı. Kavganın ardından meclis salonunda yerlere maskelerin ve su bardaklarının atıldığı da görüldü.

 

ALİ KIDIK ÖZÜR DİLEDİ

 

Aranın ardından yeniden başlayan oturumda söz alan İYİ Parti‘li Meclis Üyesi Ali Kıdık, tartışma sırasında sarf ettiği maksadını aşan sözleri nedeniyle özür diledi.

 

Selvi Sarıtaç - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.