Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

GELECEK PARTİSİ’NDE KONGRE HEYECANI

  • İstanbul Gündemi
  • 30.10.2020 - 18:43

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi, kongreye gidiyor. Ankara’da ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan kongre, 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.

 

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, partinin kuruluş ve örgütlenme aşamalarında yaşadıkları zorlukları ve kongre sürecini anlatan bir basın bildirisi yayınladı. Şahin, şu ifadeleri kullandı:

 

“Hatırlayacaksınız. Parti kuramaz demişlerdi, partimizi tüm Türkiye’yi kapsayan Türkiye mozaiğini yansıtan kurucularımızla kurduk. Parti kursalar bile örgütlenemez, çalışacak üye bulamaz demişlerdi, ancak biz bugün 70 ilimizin il teşkilatını oluşturduk ve 243 ilçenin kongresini tamamlayarak 44 ilin il kongresini gerçekleştirdik. Dünyada ve ülkemizde seyreden salgınının olumsuz etkileri ve alınan önlemlerin etkisine rağmen her türlü baskı tehdit ile dolaylı dolaysız baskılara rağmen, büyük kongre yapma koşullarını tamamlayarak 1. Olağan Genel Kongremizi 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 10.00 da Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz.”

 

“DERİN BİR DİP DALGA OLUŞMAKTA”

 

“Anadolu’yu karış karış dolaştığımızda aziz milletimiz derin ekonomik darlıktan yaygın işsizlikten, eş dost hısım akraba ayrımcılığından, ötekileştirici nefret dilinden ve yaygın korku ikliminden duydukları kızgınlığı, kırgınlığı açıkça dile getirmektedirler. Gördüğümüz odur ki derin bir dip dalga oluşmaktadır. Hukuki sürecin gerektirdiği şartları yerine getirerek 1. Olağan Genel Kongresi’ni yapmaya hak kazanan Gelecek Partisi bu zor zamanlarda milletimiz adına her türlü sorunu dile getirecek tüm meseleleri konuşacaktır. Oluşturulan korku duvarlarını yıkarak, ülkemizin içerisine girdiği kısır döngüye dur diyecek ve milletimizin hayallerinin yok edilmesine karşı duracağız. Milletimizin gerçek gündeminin yani işinin, aşının, onurunun takipçisi olacağız.”

 

“GELECEK SENİN”

 

“Kimse ümitsiz olmasın. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Partimiz ülkemizi temel hak ve özgürlüklerin korunduğu demokrat, adil, özgürlükçü müreffeh bir seviyeye taşıyacaktır. Gelecek Senin Gelecek Türkiye’nin mesajını vereceğimiz kongremizin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor tüm haklımıza güvenli, güçlü, adaletli bir gelecek vaat ediyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.