Dolar 32,4304
%0.06
Euro 34,4170
%-0.22
Altın 2.489,270
%0.25
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Gelecek Partisi Üsküdar’da esnafla dertleşti

  • İstanbul Gündemi
  • 28.11.2021 - 20:18

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ve Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı kahvaltıda buluştu.

Kahvaltı programının ardından Gelecek Partili heyet, Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunlar ve Mensupları Derneği’ni (ÜSİMDER) ziyaret etti. ÜSİMDER’de karşılıklı fikir ve bilgi alışverişinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Şinasi Kuytak ve Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Üsküdar’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Siftah yapamayan esnafın feryadını dinleyen Gelecek Partili heyet Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamını iletip şikâyet ve taleplerini not alıp Gelecek Partisi’ne destek olmalarını istedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, ‘‘Üsküdar İlçe teşkilatımız ile bir araya geldik. Sivil Toplum temsilcilerini ziyaret ettik, esnafımız ile dertleştik. Bu kötü gidişe hep birlikte ‘dur’ demek için birçok vatandaşımız ile sözleştik.’’ dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.