Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

GELECEK PARTİSİ ÜSKÜDAR, YEREL BASIN İLE BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 21.10.2020 - 15:01

Türk siyasetinin yeni oluşumu Gelecek Partisi, çalışmalarına devam ediyor. Ülke genelinde teşkilatlanma faaliyetlerini sürdüren parti, İstanbul’da da gerek sahada gerekse ilçe başkanlıkları kapsamında vites yükseltti.

 

Yerel basın ile tanışmak, partinin vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla, Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı bir kahvaltı organize etti. Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen organizasyona İlçe Başkanı Ramazan Bulum, yönetim kurulu üyeleri ve yerel basın mensupları katıldı.

 

Partinin çalışmaları hakkında konuşan Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Ramazan Bulum, “Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığımız faaliyete geçmiştir ve burası her gün açık olacaktır. Bizim vizyonumuz ötekileştirme, ayrıştırma değil. İcraatlarımızı halkımıza anlatacağız. Üsküdar’daki sorunlarımız nelerdir, ne yapmamız lazım, çalışmalar yapacağız. İlçe yönetimimizi kurduk. Ana kadromuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız hazır. Mahalle teşkilatlanmamıza başladık. En kısa zamanda kurmuş olacağız. Halkımızla kucaklaşmak istiyoruz. Üsküdar insanıyla bir araya gelmek istiyoruz. Gönülleri fethetmeye geldik. Gelecek Partisi, inşallah çok güzel hizmetler yapacaktır. Halkımızla, esnafımızla, kardeş ruhuyla, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

‘ÜSKÜDAR’DA GELECEK VAR’

 

Parti olarak siyasi çizgilerini asla bozmadıklarını belirten Bulum, “Biz, AK Parti’yi eleştirmek için gelmedik. Sayın Cumhurbaşkanımızı yıkmak için gelmedik. Cumhurbaşkanlığı makamına saygımız vardır, Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil ediyor. Ama Gelecek Partisi olarak yanlışa yanlış deriz, güzel işleri de takdir ederiz. Biz 94 ruhu ile, AK Parti’nin 10 yıl önceki mütevazi duruşu ile değişmediğimizi göstereceğiz. 30 sene önce ne dediysek bugün de aynısını diyoruz. Çünkü biz davamızı değiştirmedik ki kendimizi de değiştirelim. Ama davasını değiştirenler sözlerini de hizmetlerini de değiştirdiler. Biz, ilçemizde taş üstüne taş koyan tüm belediye başkanlarımıza Allah razı olsun deriz, ama ihanet eden kim varsa da karşısında olmaya devam edeceğiz. İlçe teşkilatı olarak güzel çalışacağız. Üsküdar’da gelecek var, Üsküdar geleceğindir diyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.