Dolar 32,4639
%-0.07
Euro 34,8475
%-0.36
Altın 2.446,330
%0.41
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

GELECEK PARTİSİ ÜMRANİYE’DE ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 19.09.2020 - 15:46

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda partili katıldı. Pandemi dolayısı ile etkinlik kullara bağlı şekilde ve zaman tasarruflu gerçekleştirildi. Yapılan konuşmaların ardından yeni üyelere rozetleri takdim edildi.

 

‘EN BÜYÜK KAYIP BİLGİ KAYBIDIR’

 

Üyelik kabul töreninde bir konuşma yapan Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, ülkenin iyi yönetilmediğini ve bilgilendirme konusunda büyük problemler olduğunu vurgulayarak “Ülkemiz ağır sorunların yaşandığı bir dönemden geçiyor. Sağlığımız, ekonomimiz, yönetimimiz, adalet ve eğitim sistemimiz başta olmak üzere birçok alanda ülkemiz düzgün yönetilmiyor. Ben her toplantımda şunu söylüyorum. Türkiye’nin bu noktada en büyük kaybı bilgi kaybıdır. Halkımız doğru bilgilendirilmiyor. Ne ekonomi alanında ne de sağlıkla ilgili, özellikle pandemi ile verilen bilgiler gibi hiçbir alanda Türkiye doğru bilgilendirilme içerisinde değil. Eğer doğru bir bilgilendirilme yapılsa vatandaş önlemini alacak. Ülkede yüzde 10 enflasyon var deyip, yüzde 60 enflasyon ile karşı karşıya bıraktığınız zaman işletmeler batabiliyor. Ülkede şu kadar hasta sayısı var deyip farklı rakamlar açıklanınca insanlar kendi tedbirlerini almaktan uzak kalabiliyor. Böyle zor bir dönemde ancak cesur insanlar çıkıp da burada bir şeyler yanlış gidiyor diyebilirdi. İşte bugün, başta Gelecek Partisi Genel başkanımız Ahmet Davutoğlu ve kurucu üyelerimiz olmak üzere parti içinde görev alan insanlar, bu zor süreç içerisinde ben de varım diyen insanlar ailemize katılan insanlar cesur insanlardır. Buraya gelerek Gelecek Partisi ailemize katılan üyelerimizi tek tek tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

‘ADIM ADIM BÜYÜYEN BİR TEŞKİLATIMIZ VAR’

 

İlçe Başkanı Çakıroğlu’ndan sonra söz alan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, il genelinde vatandaşların partiye gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirterek, “İstanbul teşkilatı olarak son 10 gündür inanılmaz bir tempoda koşturuyoruz. İlçe ilçe geziyoruz. Ve gittiğimiz her ilçede gelecek partisinin vücut bulduğunu, partinin çınarının yeşerdiğini ve olgunlaşmaya doğru gittiğini görüyoruz. Bununla gurur duyuyoruz. Sekiz ay gibi kısa bir sürede İstanbul’un tamamında teşkilatların kurulmasını tamamlamış, adım adım büyüyen bir teşkilatımız var. Ümraniye İlçe Başkanımızın öncülüğünde burada gerçekten çok ciddi bir ivme ortaya koyduk. Ümraniye teşkilatımızdan da ziyadesiyle memnunuz” dedi.

 

‘GELECEK PARTİSİ İNSANLARIN SIĞINACAĞI BİR LİMANDIR’

 

Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: “Gittiğimiz her yerde inanılmaz bir teveccüh var. Bir siyasi parti çok kısa bir sürede nasıl böyle bir teveccüh ile karşılaşabilir? Bunun tek bir izahatı var. İnsanlar gelecek partisinin kadrolarına, liderine, bütün farklılıkları kapsayan kuşatıcı programına ve siyasi kimliğine güveniyorlar. İnsanlar burayı sığınacak bir liman olarak görüyorlar ve akın akın Gelecek Partisi’ne doğru geliyorlar. Biz yola çıkarken bize ‘yüzde 1 bile alamazsınız’ demişlerdi. Şimdi de ‘yüzde 10 barajını geçemezsiniz’ diyorlar. Çıta yukarı doğru çıkıyor. Emin olun 3 ay sonra daha farklı şeyler söyleyecekler. Bir yıl sonra bu iş çok daha farklı bir noktaya gidecek. İlçe başkanımız ve ben Türkiye’nin en zor şartlarında Genel Merkez kurucuları arasında yer alan 152 cesur kişiden iki kardeşiniziz biz… Aralık ayında kurulan ve sekiz ay gibi kısa bir sürede teşkilatlanmayı tamamlayan muhteşem bir ekibe sahibiz. Biz bununla gurur duyuyoruz. Aramıza katılan çok değerli Ümraniyeli dostlarımız ile Gelecek umudunu dalga dalga büyüteceğiz.  Türkiye’nin önemli sorunları var. Adalet, liyakat, kayırmacılık sorunu var. Türkiye’nin aile, toplumsal barış sorunu var. Düşünce özgürlüğü sorunu var. Gençlerimizin geleceği umutla baktığı bir Türkiye’ye ihtiyacımız var. Dört gencimizden üç tanesi yurt dışına gitmek istiyor. Bizim bunun üzerine düşünmemiz gerekiyor. Eğer böyle bir durum varsa Türkiye’nin gelecek problemi vardır. Gelecek partisinin kurulmasının nedeni budur.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.