Dolar 32,5178
%0.01
Euro 34,8481
%0.53
Altın 2.429,090
%-0.15
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

GELECEK PARTİSİ SARIYER İLÇE BAŞKANI EDİP CENGİZ’DEN AÇIKLAMALAR

  • İstanbul Gündemi
  • 14.09.2020 - 10:27

Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatı, ‘34 Günde 34 Bin Üye’ kampanyasıyla her geçen gün büyümeye devam ediyor. Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törende yeni üyelere rozetleri İstanbul İl Başkanı Mesih Şahin taktı.

 

Bu ay içinde ‘34 Günde 34 Bin Üye’ kampanyası ile İstanbul’un 39 ilçesinde yeni üye katılımı yapan Gelecek Partisi, İstanbul Teşkilatı’na yeni üyeler kazandırmaya büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda Sarıyer ilçesini ziyaret eden Gelecek Partisi İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz ve yönetiminden üyelik çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

MESİH ŞAHİN: ’İNŞALLAH 34 BİNİ DE GEÇECEĞİZ’

 

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törene İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in yanı sıra İl Teşkilat Bakanı Metin Karakaş, İl Genel Sekreteri Fatma Demiray da katıldı. İl Başkanı Şahin, Gelecek Partisi’ne katılan üyelere rozetlerini bizzat takdim ederken “Ailemiz her geçen gün büyüyor. İnşallah 34 bin üye hedefimizin çok üzerine çıkacağız. Sarıyer ilçemizde de yeni yüzleri, yeni isimleri aramızda görmekten son derece mutluyuz. Vatandaşlarımızın bize bu ilgi ve sevgileri oldukça bizlerin çalışmaları da artarak devam edecektir” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

EDİP CENGİZ: ‘SAYIN DAVUTOĞLU TÜM SORUNLARI BERTARAF EDECEKTİR’

 

Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz de İl Başkanı ve yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gerek İstanbul’da gerekse Sarıyer ilçemizde üye çalışmalarımız 34 binde durmayacaktır. Yüz binleri bulan üye sayımız gayretlerimizle olacaktır. Sarıyer halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Bizlerin beklemediği bir ilgi ve teveccüh görüyoruz. Umarım insanlarımızın bu sevgilerine yeteri kadar karşılık verebiliriz. Toplum artık gerçekten bunalmış. Sorunları ve sıkıntıları dağ gibi birikmiş. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu toplumda birikmiş bütün sorunları bütünlük ve ortak akılla bertaraf edecektir ve toplumun umutlu beklentilerini boşa çıkarmayacaktır. Toplumda her geçen gün artan kutuplaşma ve yozlaşmaya çare olacaktır. Halk, huzurlu bir toplum ve liyakatlı insanların devlet yönetiminde olacağı günlerin bir an önce gelmesini bekliyor. Herkesin şikayeti var. Özellikle de adalet konusunda, hakkaniyet konusunda… İktidardan bir şikayet varsa ana muhalefetten iki şikayet var. Ülke yönetiminde artık bir yenilenme vaktinin geldiği apaçık belli. İnsanlarımız 2023 yılına kadar beklemek istemiyorlar. Bir an önce seçimler yapılsın ve toplumda bir rahatlama olsun istiyorlar. Bu topluma, bu ülkeye huzur ve güven elbette gelecektir” şeklinde konuştu.

 

Geçen hafta ilçe muhtarlarını tek tek ziyaret eden Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz, bu hafta da Sarıyer’e yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Edip Cengiz ve ekibinin bir sonraki durağı ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar’ın makamı oldu. Son derece sıcak bir atmosferde geçen ziyaret sonrası açıklama yapan Edip Cengiz “Sarıyer ilçemiz İstanbul’un incisidir ve güzel yönetildiği takdirde, bu güzelliğine güzellik eklenecektir” dedi.

 

‘HALKIMIZ İNATLAŞMADAN BIKTI’

 

Sarıyer’de geçmiş dönemde siyasi partilerin çekişmesinin ilçe halkına hiçbir yararı dokunmadığını vurgulayan Başkan Cengiz, “İlçemize hizmet eden kıymetli yöneticilerimiz ile gerek birebir tanışmak gerekse ortak akılla daha başarılı işler ortaya çıkmasına önayak olmak isteriz. Sarıyer’de huzur ve güven ortamı her daim olmalıdır. Bunun yolu da her Sarıyerli’nin üzerine düşen sorumluluğu bilerek hareket etmesidir. Biz Gelecek Partisi olarak üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Kurumlar ve kişiler birbirleriyle fikir birliği içinde hareket etmeyi öğrenmelidir. Konu Sarıyer ise siyasette kısır çekişmeler geride bırakılmalıdır. Biz CHP ile de AK Parti ile de MHP ve İYİ Parti ile de görüşmeler yapacağız. Bu bütünlüğe ve birlikteliğe çok ama gerçekten çok ihtiyacımız var. Sarıyer’de AK Parti ile CHP’nin anlamsız çekişmelerinden millet sıkıldı ve bu sebeple Sarıyer halkı hizmet alamıyor. Artık insanlarımız konunun bu tarafını apaçık görüyor. Umarım bu anlamsız inatlaşmaları gayretlerimizle ortadan kaldırabiliriz. Sarıyer’in ve insanlarımızın buna ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.