Dolar 32,4964
%0.15
Euro 34,7460
%0.07
Altın 2.479,410
%0.7
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

GELECEK PARTİSİ ARNAVUTKÖY’DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 03.03.2021 - 21:27

‘HEPİMİZİN AMACI AYNI ARNAVUTKÖY İÇİN BİRLİK OLMAK’

Sohbet havasında geçen görüşmede Arnavutköy siyaseti ve pandemi salgını ele alındı. Konuşmasına ilk başlayan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Murat Dağcı, şunları şöyledi: “Hepimiz Arnavutköy‘ün Türkiye‘nin geleceği için yaşıyor ve uğraşıyoruz. Tabii ülkenin ekonomik boyutu, pandemi ile beraber biraz sıkıntıya düşse de zor bir süreçten geçiyoruz. Bizim için de zor bir süreç, hepimizin amacı aynı ülkemiz için Arnavutköy için birlik olmak ve bunun için tanışalım birbirimize yardımcı olmak olalım dedik. Bu nedenle ziyaret gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Size de misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. Onun öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı da ziyaret etmiştik Onun da çok güzel bir teklifi oldu ‘Arnavutköy hepimizin bir sorun, bir sıkıntı varsa o sorunu oturarak, diyalog kurarak çözebiliriz’ bende buna cani gönülden katılıyorum.”

‘EKONOMİK SIKINTI ALDI BAŞINI GİDİYOR’

Yolsuzluğun, ekonominin ve pandeminin getirdiği toplumsal sıkıntıların olduğunu belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Tuncay Aktürk ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hedefimiz bir. Yolsuzlukla mücadele aldı başını gidiyor. Ekonomik sıkıntı aldı başını gidiyor. Rahmetli Demirel‘in de dediği gibi artık boş tencere çalan insanlar çoğaldı. Arkadaşlar 1 yıl içinde 80 tane polis intihar etmiş, bunların hepsi ekonomik nedenlerden değildir elbette birçoğu baskı ve mobing tutumundan kaynaklı da olabilir. İşte tüm bu sıkıntılara baktığımızda bütün bunlar tek bir kişiye hizmet etmekten kaynaklı. İntihar olayı arttı, ekonomik olaylar arttı. Umarız kimse böyle durumlardan kaynaklı yanlışlara düşmez.

‘HEDEFİMİZ BİR OLSADA ARNAVUTKÖY HEPİMİZİN’

Aslında Arnavutköy siyaseti açısından baktığımızda bir tür ziyaretçiler hem vatandaşımızı hem de bizleri nezaketin, hoşgörünün olduğu bir ortamda masanın her iki tarafına da oturup konuşmanın mümkün olduğunu gösteriyor. Mesela sizin de merak ettiğiniz sorular vermek istediğiniz önergeler ya da üstünde durulması gerektiğini düşündüğünüz konular olduğunda bu konuda meclis üyemiz aracılığı ile ulaştırabilirsiniz çünkü dediğimiz gibi Arnavutköy hepimizin. Bir sıkıntı, bir sorun görüp buna müdahale etmek ve bu yolla yardımlaşmak kadar doğal bir şey olamaz. Biz bu hoş görü siyasetini tüm siyasetçilerimize öneriyoruz ve teşvik ediyoruz.” diyerek Gelecek Partisi İlçe Başkanına ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

TUĞÇE HUY- İSTANBUL GÜNDEMİ

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.