Dolar 32,5679
%0.09
Euro 34,8967
%0.2
Altın 2.426,430
%0.13
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Galatasaray’ın yeni sezon formaları tanıtıldı

  • İstanbul Gündemi
  • 14.07.2021 - 21:10

2021-22 koleksiyonu iç saha formasındaki diyagonal tasarım Galatasaray’ın Avrupa’da oynadığı ilk maçta giydiği formadan esinlenildi. İlk ve Tek hikayesini başlatan ve yeni tasarımda da bunu anlatan forma aynı zamanda Galatasaray’ın Türk futbolunu Avrupa’ya açan öncü olduğunun da net bir sembolü haline geliyor.

Deplasman formamızın hikayesi ise Galatasaray’ın 2011-12’de kazandığı şampiyonluğa adeta göz kırpıyor. Karanlığı kaldırdığı kupa ile aydınlatan takımın siyah üzerine sarı kırmızı bant tasarımı ile formamıza işleyerek bu başarıyı ölümsüzleştirmiş oldu.

Maç önü formamız ise takımımızın mücadeleci ruhunu estetik bir tasarımla birleştiriyor. Yeni sezon formaları Nike ve Galatasaray iş birliğinde hazırlanan bir tanıtım videosuyla da ses getiriyor. Her yaştan taraftarın ve hikâyenin işlendiği İLK ve TEK temalı filmin seslendirmesini tutkulu bir Galatasaray taraftarı olan Bartu Küçükçağlayan üstleniyor. Filmin müziğinde Mehveş Emeç tarafından bestelenen Galatasaray marşı kullanıldı. Mehveş Emeç’e tüm destekleri için teşekkür ederiz. Bu beste Büyük Ev Ablukada grubunun müzik prodüktörü Mert Üçer tarafından videoya özel olarak da yorumlandı.

Galatasaray’ın sevilen oyuncuları Mostafa Mohammed, Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan da tanıtım videosunda karşımıza çıkan isimler arasında yer alıyor. 

Haber Merkezi / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.