Dolar 32,5690
%0.09
Euro 34,8864
%0.17
Altın 2.424,940
%0.07
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Galatasaray’ın hocasını açıkladı! ‘Teknik direktör arayışımız var’

  • İstanbul Gündemi
  • 26.04.2022 - 16:22

Metin Öztürk, NEF Stadyumu‘ndan isim değişikliğine, Domenec Torrent’ten, yeni teknik direktör konusuna kadar önemli ifadeler kullandı.

“Yönetimimizi seçerken liseli-lisesiz ya da cinsiyete göre seçim yapmadık”

Yönetim listesi hakkında bilgiler veren Metin Öztürk, “Bir önceki seçimdeki katıldığımız listedeki isimlerin hemen hemen aynısıyla devam ediyoruz. Gerek Florya‘nın değerlenmesi, Riva‘daki son durum, Kemerburgaz ve Basketbol sahası öncelikli alanlarımız olacak. Yönetimimizi seçerken liseli-lisesiz ya da cinsiyete göre seçim yapmadık. Biz Galatasaray‘ın şu 2 yıl 1 aylık sorunlarına yönelik bir ekip yaptık” diye konuştu.

“Stadyum isim sponsorluğu arayışımız devam ediyor”

“Tek hedefimiz şampiyonluk” diyen Öztürk, “Bütçeyi onaylatacağız o çerçevede ilerleyeceğiz yetmezse gerekirse cebimizden vereceğiz. Nef Stadı‘nın isim hakkı konusunda Erden Timur, ‘daha çok para veren bir sponsor bulursanız, ben çekilmeye hazırım‘ dedi. Erden beyle yarın görüşeceğim. Daha iyisini bulana kadar mücadele edeceğiz. Uluslararası bir stadyum isim sponsorluğu arayışımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“Yerli bir teknik direktör arayışımız var”

Mevcut Teknik Direktör Domenec Torrent hakkında da konuşan Öztürk, “Torrent konusunu değerlendireceğiz. Biz şampiyonluğa giden bir takım kuracağız. Torrent, bizi ikna ederse tabii ki onunla devam edeceğiz ancak şu anda eldeki sonuçlar başarısız. Onun bizi ikna etmesi lazım. Hocanın tazminat maddesi var derseniz, onu da değerlendireceğiz. Yerli bir teknik direktör arayışımız var. Ortada bir başarısız durum var, biz bu başarısız durumun devam etmesine tahammül etmeyiz tazminata bakmayız ama hocamız bizi ikna ederse hocamızla devam ederiz. Torrent‘i göndermeye gelmiyoruz. Hocamızla devam etmezsek bizim aklımızda 2-3 tane hoca var Galatasaray ile özdeşleşmiş, şampiyonluk yaşamış isimler var” dedi.

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.