Dolar 32,5656
%0.16
Euro 34,8254
%0.47
Altın 2.418,060
%-0.61
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Furtana'dan 'Lütfü Türkkan' Çıkışı

  • İstanbul Gündemi
  • 14.11.2021 - 17:43

 Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Sanat Merkezi‘nde BBP GOP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Furtana, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan‘ın skandal yaratan küfür olayını sert bir şekilde kınadı.

'ŞAHSİ ÇIKARLAR İÇİN SİYASET YAPMADIK' 

 İYİ Parti‘li Lütfü Türkkan geçtiğimiz günlerde bir şehit ağabeyinin kendisine tepki göstermesi üzerine ona hakaretler etmişti. Her mecradan tepkilerin çığ gibi büyüdüğü olayla ilgili, katıldığı ödül töreninde konuşma yapan Furtana; 'Biz ‘Cumhur İttifakı‘nı 15 Temmuz‘da hain darbe girişiminin yapıldığı anda kurduk ve bundan sonrada ‘Cumhur İttifakı‘yla hareket etmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim her zaman ilk hassasiyetimiz vatan, bayrak ve millet olmuştur. Hiçbir zaman şahsi çıkarlar için siyaset yapmadık, bundan sonrada yapmayacağız' dedi.

'KATİLLERİN BULUNMASINI TEMENNİ EDİYORUZ' 

 BBP Genel Kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu davasının hala bir neticeye erdirilemediğine dikkat çeken Furtana; 'Muhsin başkan bize ilk olarak doğru ve düzgün siyaset yapmayı miras bıraktı ve bizde o vizyonla siyaset yapmaya devam ediyoruz.  Muhsin Yazıcıoğlu‘nun yıllardır süregelen davası hala sonlandırılamamıştır. Bu davanın bir an önce sonlandırılmasını ve Muhsin başkanın hiçbir zaman sırt dönmediği bu devletin, bu sefer onun katillerini ortaya çıkararak onun arkasında olduğunu göstermesini temenni ediyoruz' dedi.

'O KANLAR SAYESİNDE O KOLTUKLARDA OTURUYORLAR' 

 Ardından İYİ Parti Grup Başkan Vekili‘nin hakaretine değinen Furtana bu olaya tepki göstererek; 'Memlekette başarılı ve güzel işleri yapanlar olduğu gibi, bu topraklar üzerinde yaşayıp vatan hainliği yapanlarda var. Bu memlekette her metrekare toprak şehit kanlarıyla sulanmıştır. şuan bizler eğer bu koltuklarda oturuyorsak, şehitlerimizin döktüğü kanlar sayesindedir. Gel gelelim ki bu koltuklarda oturan insanlardan bazıları şehit kanlarıyla sulanmış topraklarda, o koltuklarda oturduklarını görmezden gelip, şehit ailelerine ağza alınmayacak küfürler edecek kadar basiretsizlik yapıyorlar.Biz bu vesileyle, İyi Parti Milletvekilini yaptığı bu davranıştan dolayı her yerde kınamaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Göksenin Aktaş- İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.