Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

FETÖ LİDERİNİN GREEN CARD TALEBİ GERİ Mİ ÇEVRİLDİ?

  • İstanbul Gündemi
  • 12.10.2020 - 18:57

ABD makamlarının Gülen’in Green Card uzatma talebini reddettiğine dair bilgiler geldiğini vurgulayan Övür, Gülen’in bu yüzden ABD vatandaşı olabilmek için çırpındığını kaydetti. Övür, “Bakalım seçim sonrası ABD Gülen’in fişini çekip sınır dışı mı edecek yoksa vatandaşlık mı verecek?” ifadelerini kullandı.

 

İşte Mahmut Övür’ün yazısının ilgili bölümü:

 

“Ama asıl sarsıntı bu operasyonların ardından geldi. Denilenlere göre; ABD makamları, FETÖ elebaşı Gülen’in Green Card’ı uzatma talebini reddetmişti. Bu FETÖ’cülerin nefesini kesen şoke edici bir haberdi. Birkaç gündür özellikle ABD’deki FETÖ’cülerin birbirlerine “Doğru mu değil mi?” diye fısıltıyla sorduğu bu haber, dalga dalga ABD’den AB’ye doğru yayıldı. Korku bacayı sarmıştı. FETÖ’cüler arasında “yolun sonu göründü” deyip umutsuzluğa kapılanlar da vardı, Demokrat Senatörleri devreye sokup ilgili ABD makamlarını baskı altına almaya çalışanlar da… Aslında Gülen’in oturum izni meselesi hep sorunlu olmuştu. Uzatmalarla bugüne gelindi. Şimdi ise Gülen, iç siyasetin kurbanı olmamak için oturum izni yerine ABD vatandaşı olmak için olağanüstü çaba sarf ediyor.
Bakalım seçim sonrası ABD Gülen’in fişini çekip sınır dışı mı edecek yoksa vatandaşlık mı verecek?
Sonuç ne olursa olsun, ABD içinde böyle bir haberin yayılıyor olması bile Gülen’in bir aparat, ABD’deki varlığının ise pamuk ipliğine bağlı olduğunu gösteriyor.
İpi elinde tutanlar o ipi her an koparabilirler.”

 

Kaynak: https://dosyatv.com/feto-lideri-gulenin-green-card-talebi-geri-mi-cevrildi/

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.