Dolar 32,4898
%-0.15
Euro 34,9653
%0.39
Altın 2.435,270
%0.5
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ERCAN CANPOLAT: ‘KANUN HERKESE UYGULANMALI’

  • İstanbul Gündemi
  • 29.03.2021 - 10:08

Tüm siyasi partilerin el ele vererek uyuşturucuya savaş açması gerektiğini vurgulayan Canpolat, “Kürşat Ayvatoğlu’nun emniyet birimlerince alınıp ve ifadesinde ‘kokain değildi, pudra şekeriydi’ diyerek serbest bırakılması gençlere kötü örnek teşkil etmiştir. Şiddetle kınıyorum” dedi.

Ercan Canpolat, uyuşturucu ile mücadelede toplumun her kesiminin topyekün hareket etmesi gerektiğini söyleyerek, “Uyuşturucu toplumumuzun kanayan yarasıdır. Kullananlar ve satanlar en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır” dedi.

İstanbul Merkezli olan ve Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren DUMED’in Marmara Bölge Başkanı Ercan Canpolat, uyuşturucu konusunda devletin katı ve sert cezaları uygulamasını gerektiğini, aksi takdirde caydırıcılığın en aza indirgeneceğini belirtti. 

“TCK 190/1 kanununa göre, özel yer, donanım veya malzeme sağlayan, kullananların yakalanmalarını zorlaştıracak önlemler alan, kullanma yöntemleri konusunda başkalarına bilgi veren kişi, beş yıldan on yıla kadar hapis ve bin günden on bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır” diyen Canpolat, kanunların kişi, kurum ve kuruluş gözetmeksizin herkese uygulanması gerektiğini belirtti. Canpolat, “Unutmayalım ki gelecek nesillere temiz bir gelecek bizim ellerimizde” diyerek gençlere verdiği değerin altını çizdi.

HABER MERKEZİ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.