Dolar 32,5862
%0.34
Euro 34,8456
%0.33
Altın 2.497,260
%0.51
Bist-100 9.648,00
%1.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

EN İYİ FOTOĞRAF ÇEKEN AKILLI TELEFON AÇIKLANDI

  • İstanbul Gündemi
  • 17.08.2020 - 12:39

Akıllı telefon pazarının en önemli aktörlerinden Huawei, göğsünü kabartacak bir haber ile gündeme geldi. European Imaging and Sound Association (EISA) etkinliği olarak bilinen organizasyonda söz konusu şirketin hali hazırdaki en önemli modellerinden birisi ödül almayı başardı. Birbirinden farklı alanlarda olan en iyi ürünleri seçen ve açıklayan EISA’ya göre Huawei P40 Pro şu anda piyasada bulunan telefonlar içinde en iyi kamera performansına sahip cihaz...

 

Huawei markası P40 Pro’nun layık görüldüğü bu başarı ile sektörde ne kadar iddialı ve başarılı olduğunu da kanıtlamış oldu. Hatırlanacağı üzere telefonların kamera performanslarını değerlendiren bir başka site DxOMark‘ta liderlik el değiştirmiş ve Huawei P40 Pro koltuğunu Xiaomi Mi 10 Ultra‘ya kaptırmıştı. Ancak aldığı ödülle birlikte cihazın bu konuda en iyi olduğu tescillenmiş oldu.

 

Peki bu cihazın kamera özellikleri nelerdir? Telefonun arka tarafında dörtlü kamera sistemi bulunuyor. Bu kısımda 50 megapiksellik ana kamera, 40 megapiksellik ultra geniş açılı kamera, 12 megapiksellik telefoto kamera ve bir de ToF kamera eşlik ediyor. Cihazın ön yüzünde ise çift kamera bulunuyor. Burada 32 megapiksellik selfie kameranın yanı sıra bir de ToF kamera bulunuyor.

 

Ayrıca söz konusu etkinlikte en iyi akıllı saat modelinin hangisi olduğu konusu da açıklığa kavuşturuldu. Huawei‘de üst düzey yetkililerden birisi olarak bilinen He Gang tarafından yapılan açıklamaya göre en iyi akıllı saat ödülünü ise Huawei Watch GT 2 modeli almayı başardı. Böylece Çin menşeli şirket adeta gövde gösterisi yapmış oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.