Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

DUDULLUSPOR YENİ SEZONU AÇTI

  • İstanbul Gündemi
  • 10.09.2019 - 09:49

Dudullu Spor Tesisleri’nde gerçekleşen açılışa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye ilçe yöneticileri, CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Sacit Terzi, spor kulübü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Dudulluspor Başkanı Ali Yazlı, Dudullu Spor Kulübü’ne katkı sunan herkese teşekkür etti. Dudulluspor olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Başkan Yazlı, ‘‘Ülkemizde 14 kategoride erkek ve kadın liglerinin tüm yaş gruplarında mücadele eden tek takım olma unvanını yine kimseye kaptırmadık. Bugün itibariyle spor okulunda 150’ye yakın yavrumuz futbol öğreniyor, 70’i bayan olmak üzere, 300’e yakın lisanslı oyuncu ile liglerde mücadele etmekteyiz. Geçen sezon, erkeklerde A takımımız, yerel liglerin en üst ligi Süper Amatör Lig’de play-off mücadelesinde grubunu üçüncü bitirdi. Altyapı takımlarımızın tümü elit lig kabul edilen gruplarda mücadele etti. Kadınlarda ise, 3. Lig’de mücadele eden Bayan A Takımımız, geçen yıl olduğu gibi bu yılda, grubunda şampiyonluğa ulaştı, play-off maçları ile nihayet 2. Lig’e çıkma başarısı gösterdi. Genç Kızlar, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonalarında dereceye girerken, 6 oyuncumuz Milli takımlarımıza seçilerek, milli formayı giydi. Minik Kızlarımız ise, 5 kez düzenlenen İstanbul Şampiyonası’nda 4. Kez İstanbul Şampiyonu olma başarısını gösterdi. Bununla birlikte; geçmiş yıllarda kulübümüzde futbol oynamış, yöneticilik yapmış futbol aşıklarından oluşan Veteranlar (40 yaşüstü) takımımız, Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi’ni grup şampiyonu olarak tamamlayarak, Antalya’daki finallerde Türkiye 2. olma başarısı gösterdi.’’ diye konuştu.

YAZLI: ‘‘EN BAŞARILI 10 TAKIMINDAN BİRİ DUDULLUSPOR KULÜBÜDÜR’’

Dudullu Spor Okulu’nda akademisyen hocaların özverili çalışmalarıyla altyapı takımlarına birçok sporcu kazandırmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Yazlı şöyle devam etti: ‘‘Altyapıları takımlarımızda oynayan futbolcularımızın yarısından fazlası, spor okulunda eğitim alan çocuklarımızdan oluşuyor. Tabii ki; evlatlarını, bizlere güvenerek teslim eden, tüm velilerimize ana babalara teşekkürü bir borç biliyoruz. Dudulluspor ailesi olarak geçmiş sezonlarda olduğu gibi, bu geçen sezonda da, sportif başarımızın artarak devam ettiğini, takımlarımızın ligdeki sıralaması da açıkça ortaya koymaktadır. İstanbul’da bulunan 660 amatör futbol kulübü arasında 2018-2019 sezonunun en başarılı 10 takımından biri Dudulluspor kulübüdür. Erkek Takımlarımızdan A takımımız grubunu 3. tamamlarken, U11 grup 1. U12 grup 1. U13 grup 1. U14 grup 1. U15 grup 1. U16 grup 3. U17 grup 3. U19 Genç grup 2. olarak tamamlamıştır.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.